Park Bom, AOA, MAMAMOO, (G)I-DLE și alții vorbesc despre “Queendom”

Park Bom, AOA, MAMAMOO, Lovelyz, And More Share Thoughts On “Queendom” Competition

Artistele participante la viitoarea emisiune ”Queendom” și-au exprimat sentimentele și au vorbit despre obiectivele lor, pe măsură ce competiția se apropie.

Pe 26 august, a avut loc o conferință de presă în Seul pentru noua emisiune, ”Queendom”, la care au participat directorul de producție Jo Wook Hyung, prezentatoarea Lee Da Hee, și concurentele AOA, (G)I-DLELovelyz, MAMAMOO, Oh My Girl și Park Bom.

Atunci când au fost rugate să vorbească despre decizia lor de a participa la emisiune, membrele AOA au răspuns: ”Am pregătit o varietate de prestaţii cu diferite stiluri, așa că speram ca spectatorilor să le placă.

Membrele (G)I-DLE au spus: ”Este o onoare pentru noi să fim pe aceeași scenă cu seniorii noștri la ‘Queendom’. Fiind cele mai tinere, ne propunem să ne dezvoltăm și să arătăm că muncim din greu.

Lovelyz au promis apoi: ”Prin intermediul ‘Queendom’ o să arătăm diferite părți ale noastre, pe care încă nu le-am prezentat publicului.

MAMAMOO au comentat: ”Așa cum am spus la concertul nostru, nu există ceva precum ‘exact aceeași prestaţie’ în dicționarul MAMAMOO. În felul acesta, vom arăta prestaţii noi și grozave la ‘Queendom’. Mulțumim.” Prezentatoarea evenimentului a clarificat și faptul că în ciuda faptului că Wheein nu a putut participa la eveniment din cauza unor probleme de sănătate, va apărea în cadrul competiției alături de grup.

Membrele Oh My Girl au spus despre eveniment: ”Suntem foarte emoționate, deoarece este prima dată când participăm la un show de supraviețuire. Dar, ca un grup care adoptă numeroase concepte, vom prezenta și calități ascunse.

În final, Park Bom a spus: ”Sunt emoționată, deoarece iau parte la o competiție, dar este distractiv.

Emisiunea ”Queendom” este o ”bătălie a revenirilor”, unde șase artiste de sex feminin lansează single-uri în același timp, pentru a concura în clasamentele muzicale. Primul episod va fi difuzat pe 29 august, la ora 15:20 (ora României).

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s