20 cele mai bune melodii de la f(x)

Image result for fx red light gif

Această săptămână a fost una tumultoasă pentru meU, fanii f(x), mai ales că nimeni nu se aştepta (sau poate că da), ca trei membre din patru să plece de la SM Entertainment chiar de aniversarea de 10 ani a trupei.

f(x) a debutat în mod oficial în septembrie 2009 cu melodia „La Cha Ta„, în componenţă de cinci membre: Luna, Krystal, Victoria, Amber şi Sulli. În aceşti zece ani de carieră, fetele au lansat patru albume: „Pinocchio”, „Pink Tape”,Red Light” şi „4 Walls”, două mini albume: „Nu ABO” şi „Electric Shock” şi un total de 12 single-uri coreene.

Albumul „Pink Tape” a fost singurul album K-pop din 2013 care a fost inclus în lista canalului de muzică american Fuse, intitulată „41 cele mai bune albume din 2013”.

În anul 2015, chiar după lansarea albumului „Red Light”, f(x) a suferit o schimbare de componenţă, membra Sulli părăsind trupa. Grupul a revenit în anul următor cu albumul „4 Walls” şi piesa de titlu cu acelaşi nume, care a devenit imediat un nou hit al fetelor. În 2016, f(x) a lansat ultima melodie, „All Mine”, prin intermediul „SM STATION”,  înainte ca membrele să părăsească compania.

Cu toate că nu mai ştim dacă acestea se vor reuni vreodată pe scenă sau pentru vreun proiect muzical, putem să ne amintim de cele mai bune piese lansate de fete până acum:

„Cowboy”

„NU Abo”

„Milk”

„Papi”

„Dracula”

„Red Light”

„Pretty Girl”

„Electric Shock”

„Hot Summer”

„Step”

„Shadow”

„Spit It Out”

„4 Walls”

„Rude Love”

„Toy”

„Pinocchio (Danger)”

„Diamond”

„Mr. Boogie”

„Beautiful Stranger”

„Rum Pum Pum Pum”

Un gând despre „20 cele mai bune melodii de la f(x)

  1. Pingback: Cele mai bune melodii de la KARA – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s