Hongki din FT Island, Baro din B1A4 și Chae Seo Jin au apariții speciale în “Melting Me Softly”

Acum știm de ce Hongki și-a lăsat părul lung! K-drama “Melting Me Softly” oferă noi poze cu personajele care vor juca alături de Ji Chang Wook și Won Jin Ah, precum și un nou teaser MV.

Noua dramă de sâmbătă-duminică de la postul tvN va spune povestea unui bărbat și a unei femei care participă la un proiect științific de înghețare a oamenilor timp de 24 de ore, dar din cauza unor circumstanțe misterioase, se vor trezi 20 de ani mai târziu.

Lee Hongki îl va interpreta pe Son Hyun Ki, un regizor asistent și juniorul regizorului de producție (PD) Ma Dong Chan (Ji Chang Wook). Son Hyun Ki este un mare fan al Ma Dong Chan și a devenit regizor producător din cauza emisiunilor de succes ale lui Ma Dong Chan Chan. El este dispus să facă orice pentru superiorul său. După 20 de ani, însă, asistentul regizorului strălucitor și vesel se transformă într-un regizor încăpățânat al unei agenții de divertisment. Im Won Hee va juca rolul lui Son Hyun Ki din prezent, adică după 20 de ani. În teaserul lansat, Lee Hong Ki are o tunsoare și o ținută tipică din anii 90.

Baro din B1A4, care este în prezent în armată, va prelua rolul lui Hwang Byung Shim, iubitul lui Go Mi Ran (Won Jin Ah) din 1999. În 2019, Hwang Byung Shim este profesor de psihologie. Shim Hyung Tak va juca din prezent al lui Hwang Byung Shim și o va  face confuză pe Go Mi Ran cu modul său unic de a gândi.

Cha Seo Jin o va juca pe Na Ha Young, o crainică care îl iubește și își face griji în permanență pentru iubitul ei, Ma Dong Chan. După 20 de ani, femeia nevinovată și drăguță devine șeful de birou al unei companii de radiodifuziune a cărei inimă a înghețat devenind rece după dispariția partenerului. Yoon Se Ah va prelua rolul actualei Na Ha Young.

În teaserul MV, eroii principali își arată personalitățile contrastante. Anul este 1999, iar Ji Chang Wook este rece și calm, în timp ce remarcă: „Acea persoană este perfectă pentru proiectul de înghețare.” Clipul trece brusc la Won Jin Ah, care strigă în timp ce dansează, mănâncă și face fețe-fețe la o întâlnire, fără să îi pese de cum se uită lumea la ea. Yoon Se Ah  ridică calm o ceașcă de ceai la gură, arătând încrezătoare.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s