AOA câştigă tot mai multă atenţie după prestaţia de la „Queendom”

Trupa AOA câştigă tot mai multă atenţie şi popularitate în urma apariţiei la emisiunea „Queendom„.

Oh My Girl, Lovelyz, Mamamoo, AOA, Park Bom, (G)I-DLE şi Lovelyz sunt artiştii care participă la emisiunea „Queendom” de pe Mnet, pentru a concura şi a vedea ce trupă va asta cel mai bine în clasamente. În cel mai recent episod, trupele au făcut un cover reciproc pe melodiile unei alteia, iar AOA a evoluat cu „Egotistic” de la Mamamoo, oferind o versiune a melodiei, aducând o prestaţie puternică şi impunătoare pe scenă. Cu toate că fetele au devenit cunoscute pentru conceptul sexy, de această dată, AOA au urcat pe scenă în smokinguri, lăsând tocurile deoparte, abordând un stil neutru şi androgin.

Prin urmare, fetele au impresionat rapid publicul şi internauţii coreeni cu respectivul cover, fetele demonstrând experienţa lor de 7 ani în industrie.

Până şi colegele lor din industrie au fost uimite plăcut de prestaţia recentă:

Cu toate astea, din moment ce AOA a adunat extrem de mulţi fani masculini după ce au abordat stilul sexy, schimbarea de concept nu le-a prea plăcut, acuzându-le pe fete că ar promova feminismul.

1. [+563, -39] După cum au spus, cele mai populare fete pe comunităţile online ale bărbaţilor sunt Seolhyun, Suzy, Irene etc. E evident că le numesc pe ele „feministe” mai întâi, asta pentru că nu sunt siguri că îi vor mulţumi cu imaginea lor ㅋㅋ

 2. [+522, -11] Credeam că e o postare despre prestaţia trupei AOA şi reacţia celorlalţi. Cât de greu le-a fost să danseze pe tocuri şi în fuste scurte până acum. Sunt atâţia tipi care fac poze corpului lor pe sub fuste când merg la concerte, sau le editează feţele pe corpurile altor femei goale. E greşit faptul că generaţia noastră încă le spune idolilor feminini să închidă gura şi să nu-şi exprime opinia. Înţeleg că oamenii fac zarvă şi le numesc feministe, dar cred că acestea trebuie să-şi poată exprima opinia mai des.

3. [+480. -9] „Queendom” este intrarea în fandomul AOA

4. [+319, -1]

Am găsit versurile lui Jimin: „Nu vreau să fiu o floare ce se va ofili, sunt un copac”.

Comentarii via Pann:

1. [+176, -18] Nu doar AOA a avut o prestaţie legendară… toate au avut

2. [+165, -9] Cât de tare… Au planificat atât de bine toată prestaţia, am urmărit-o cu gura căscată ㅋ În primul rând, au evoluat cu melodia asta în propriul stil şi vocile lor s-au potrivit cu piesa. Nu credeam că se vor descurca atât de bine. Şi dansatorii masculini şi-au făcut intrarea atât de tare şi cum au dansat împreună până la sfârşit a fost incredibil.

3. [+85, -5] Oamenii spun acum că „Queendom” este intrarea în fandomul AOA. Se pare că e adevărat…

4. [+64, -2] Seolhyun e aşa cool…

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s