Motivul pentru care versiunea masculină a show-ului „Queendom” ar fi un eșec total

Imagini pentru queendomDin moment ce „Queendom” este o emisiune nouă care se bucură de succes, internauții coreeni au început să discute despre versiunea masculină a acestui show marca Mnet. Potrivit lor, versiunea cu băieți ar fi un eșec total! De ce?

Potrivit unor utilizatori de internet, în cazul în care s-ar decide să difuzeze acest sezon, producătorii de la „Kingdom” ar trebui să invite trupe care nu au mai mult de doi ani de activitate, pe cele care nu au hituri sau pe cele care nu au recunoașterea publicului.

Un motiv care ar duce la eșuarea emisiunii ar fi: participanților li s-ar cere să facă covere care ar fi doar pe placul fanilor lor. Nimeni nu le va înțelege conceptul, iar în final totul se va transforma într-un program de supraviețuire gen „Produce 101”. De asemenea, vor exista războaie între fandomuri.

În plus, e puțin probabil faptul ca ei să apeleze la trupe care au debutat după 2013. TEEN TOP, INFINITE, HIGHLIGHT, VIXX, B1A4, Block B, acestea sunt grupurile care au debutat înainte sau după 2010. Cineva ca Park Bom, Kang Sung Hoon (ex-Sechs Kies), VICTON sau Wanna One, pe aceștia îi vor invita!

Despre „Queendom” se știe că are un concept foarte interesant, unul de tip – lupta în clasamentele muzicale. Șase artiști lansează single-uri în aceeași zi, la aceeași oră, iar melodiile lor concurează în topurile din Coreea de Sud, astfel aflându-se care dintre ei are cel mai mare succes.

Reacțiile coreenilor:

[+252, -0] De ce Kang Sung Hoon?

[+168, -0] Ce caută Kang Sung Hoon acolo …

[+129, -4] Cred că ar fi mult mai bine dacă ar participa trupe precum TEEN TOP sau INFINITE. Ei nu au nevoie de aura celor din EXO-BTS-Seventeen, în prezent fandomurile luptă între ele.

[+74, -1] Da, așa e … INFINITE și HIGHLIGHT (B2ST) erau trupele de top ale anului 2010. HIGHLIGHT chiar a obținut premiu Daesang, din acest motiv nu trebuie să apară la o astfel de emisiune. La show ar trebui să fie invitate trupele care nu au avut șansa de a se face remarcate, de exemplu N.Flying sau PENTAGON. Au hituri, dar nu au recunoașterea publicului.

[+64, -0] Un nou comeback pentru Kang Sung Hoon?

[+34, -0] Kang Sung Hoon din nou?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s