13 dintre cele mai frumoase ligthstick-uri k-pop!

Imagini pentru seventeen lightstick gif

Fără să existe o ordine particulară, acestea sunt unele dintre cele mai frumoase și unice lightstick-uri din k-pop!

 1. Cosmic Girls

Imagini pentru wjsn lightstick gif

Aspectul acestui lightstick este extrem de drăguț mai ales atunci când este pornit. Tema spațiului este adorabilă și sclipiciul colorat din jur accentuează și mai tare farmecul său. 

2. Seventeen

Imagini pentru seventeen lightstick

Culorile pastelate ale acestui lightstick sunt extrem de frumoase, iar designul superb nu poate fi contestat de nimeni! Versiunea a doua este chiar mai impresionantă decât prima! 

3. BLACKPINK

Imagini pentru blackpink lightstick

Imagini pentru blackpink lightstick

BLACKPINK are unul dintre cele mai unice lightstick-uri din întreaga comunitate k-pop. Atât efectele sonore pe care le produce, cât și asemănarea sa cu un ciocan, îl fac extrem de drăguț.

4. TWICE

Imagini pentru twice lightstick

”Candybong Z” de la TWICE nu este doar un lightstick drăguț, ci și mult mai elegant decât versiunile anterioare. La fel ca membrele trupei, care sunt mai sofisticate pe măsură ce se maturizează, așa a devenit și lightstick-ul lor!

5. Super Junior

Imagini pentru super junior lightstick

Modul în care logo-ul trupei Super Junior este încorporat în lightstick este simplu și totodată frumos realizat!

6. iKON

Imagini pentru ikon lightstick

”Konbat” este un alt lightstick foarte unic și surprinde cu adevărat esența trupei iKON. Forma este specială, iar culoarea roșu aprins stabilește cu adevărat o atmosferă surprinzătoare!

7. BTS

Imagini pentru bts lightstick

Imagini pentru bts lightstick

Ceva despre acest ”Bangtan Bomb” te face să vrei să îl miști pe ritmurile oricărei piese. Lightstick-ul trupei BTS este simplu, dar extrem de drăguț.

8. EXO

Imagini pentru exo lightstick

EXO a avut 3 versiuni diferite ale lightstick-ului, iar fiecare în parte a avut farmecul propriu. Designul este destul de minimalist, însă totuși frumos și elegant.

9. MONSTA X

Imagini pentru monsta x lightstick

Imagini pentru monsta x lightstick

Culoarea roz drăguță merge foarte bine cu designul și se completează reciproc extrem de bine.

10. GOT7

Imagini pentru got7 lightstick

Imagini pentru got7 lightstick

Cine nu consideră acest lightstick adorabil înseamnă că nu și-a dat seama până acum de forma drăgălașă a păsării care îl simbolizează!

11. APINK

Imagini pentru apink lightstick

Acest lightstick aparte are formă de ursuleț panda! Designul este drăguț, elegant și reprezintă potrivit atât membrele trupei APINK, cât și pe fanii săi!

12. DAY6

Imagini pentru day6 lightstick

În timp ce DAY6 are și o versiune clasică a lightstick-ului, ceea ce a atras atenția fanilor a fost versiunea tip ceas de lightstick. Acest lucru este absolut genial și a adus cu siguranță ceva nou!

13. Big Bang 

Imagini pentru big bang lightstick

Nu în ultimul rând, Big Bang, trupa care a început tendința de a avea un dispozitiv cu lumină pentru fandomul lor, are unul dintre cele mai frumoase și elegante lightstick-uri din industria k-pop. Forma coroanei li se potrivește perfect, deoarece Big Bang vor fi mereu legende vii.  

Toate lightstick-urile k-pop sunt frumoase și unice, iar fanii mereu vor fi bucuroși să le țină în mână și să simtă că fac parte cu adevărat din această comunitate!  😊

Imagini pentru big bang lightstick gif

Sursa

10 gânduri despre „13 dintre cele mai frumoase ligthstick-uri k-pop!

 1. Sarang

  E foarte nasol că SHINee au fost primul grup cu un lightstick ce are forma unui diamant și nu e în listă.
  Să nu mai zic că al lor este și cel mai luminos cu putință din K-pop…

  Apreciază

  Răspunde
 2. Raluca

  Imi plac aproape toate, nu imi place lightstick.ul celor de la Blackpink Super Junior si Exo(e foarte simplu). Nu stiu daca lightstick.ul lor(Exo) lumineaza si alte culori, daca e asa mi.ar placea. Dar asa alb e simplu.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Dumi

   Lightstick-ul de la EXO lumineaza in mai multe culori, chiar si curcubeu si tot felul de combinatii. Nu stiu ce crezi tu, dar eu consider că un lightstick nu e o jucărie care trebuie să fie cat mai interesanta posibil, e un simbol al trupei, iar cel de la EXO consider că e tot ce trebuie: simplu si frumos, are logoul trupei si oricine l-ar vedea ar sti ca reprezintă trupa EXO. Totusi chiar dacă pare simplu acel logo este genial si are mai multe semnificații fiind foarte special pentru EXO si exo-l. Eu consider că un lightstick reușit nu e numai decât unul care are o formă interesantă ci care are o semnificație, reprezintă ceva pentru fani și trupă (un simbol). Lightstick-ul EXO l-aș defini ca simplu si ce trebuie. Eu il consider foarte frumos😍❤

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s