Prestaţii uimitoare şi emoţionante în recentul episod din „Queendom”

Watch: “Queendom” Contestants Stage Jaw-Dropping Vocal And Dance Performances

Au fost dezvăluite în sfârşit prestaţiile grupurilor şi a duourilor de la „Queendom” de pe Mnet!

În episodul din 10 octombrie, participantele au luptat în a treia rundă, unde membre din diferite trupe au colaborat pentru nişte prestaţii uimitoare.

Kei din Lovelyz şi Hwasa din Mamamoo ne-au arătat cât de diferite sunt, dar cât de bine se potrivesc împreună. Hwasa a spus: „Kei este o prietenă alături de care mă simt bine. Mă gândeam că este ruşinoasă, însă de fapt, mă îndrumă. S-a apropiat cu încredere de mine, de parcă ar fi vrut să spună „Eşti a mea”. M-a impresionat şi mi-a fost mai uşor să o aleg drept parteneră. M-am gândit „Ea e”.

Săptămâna trecută, Minnie din (G)I-DLE a fost lăudată pentru vocea sa unică, iar în timp ce se pregătea de competiţie, aceasta a spus: „Voi munci mai mult pentru că eu îmi reprezint echipa”. Aceasta colaborează cu Hyejeong din AOA, care a spus: „Nu am avut oportunitatea de a-mi demonstra abilităţile vocale. Sunt emoţionată şi mi-e frică pentru că am oportunitatea de a demonstra ceva la „Queendom”, dar cred că va fi şi o provocare distractivă.”

Park Bom şi Hyojung din Oh My Girl au demonstrat că sunt ca nişte surori. Când Hyojung a întâmpinat probleme în exprimarea unor emoţii, Park Bom i-a explicat ce înseamnă versurile piesei „Scarecrow” de la Lee Hi şi ambele au izbucnit în lacrimi.

„Obişnuiesc să camuflez dificultăţile prin care trec drept ceva bun şi să uit de asta,” a spus Hyojung printre lacrimi. „Încă de când eram mai mică, am depăşit dificultăţile, imaginându-mi o versiune mai bună a mea. Sunt multe momente când simţeam că sunt singură şi încă de atunci voiam ca oamenii să mă placă. În caz contrar, mă învinovăţeam mereu. Trebuie s mă iubesc pe mine însumi, dar atunci nu puteam şi mă simţeam singură.”

Şi Park Bom a plâns, apoi a îmbrăţişat-o pe Hyojung pentru a o consola. Artista a spus: „E dificil pentru că sunt singură şi trebuie să mă descurc fără ajutorul cuiva şi mă gândesc des la asta. Sunt multe momente în care mă simt singură, de aceea am îmbrăţişat-o.”

În ziua competiţiei, Park Bom şi Hyojung au fost primele pe scenă, unde au impresionat cu prestaţia lor emoţionantă a piesei „Scarecrow”. La final, Park Bom chiar a izbucnit în lacrimi pe scenă.

Hyejeong şi Minnie au fost următoarele, unde au interpretat un cover după „Instagram” de la Dean.

Ultimul grup a fost Kei şi Hwasa, care nu au avut prea mult timp la dispoziţie pentru a repeta. Fetele au interpretat „Wish You Were Gay” de la Billie Eilish.

După prestaţiile grupurilor de vocalişti, pe scenă a apărut grupul de dans Six Puzzle. În clipul unde exersau, cea de-a şasea membră misterioasă s-a dezvăluit a fi Eunji din Brave Girls, venind pentru a o susţine pe Park Bom. Cu toate că a fost prima dată când a lucrat cu Six Puzzle, Eunji s-a descurcat de minune.

Pe scenă, Yein din Lovelyz, Soojin din (G)I-DLE, Moonbyul din Mamamoo şi Chanmi din AOA şi-au demonstrat profesionalismul şi individualitatea.

Care prestaţie v-a plăcut cel mai mult?

sursă

3 gânduri despre „Prestaţii uimitoare şi emoţionante în recentul episod din „Queendom”

  1. Pingback: „Queendom”: Clasamentul după a treia etapă şi evoluţiile noului episod – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s