Hongki din FT Island le scrie fanilor prima scrisoare din armată

Image may contain: 1 person, closeup

Lee Hongki din FT Island le-a trimis fanilor o scrisoare din armată!

Cântărețul s-a înrolat în 30 septembrie și se pare că se descurcă foarte bine acolo. Scrisoarea lui a fost publicată prin intermediul agenției sale FNC Entertainment:

Pentru Pris [Primadonna],

Hahahaha! Ca să vezi vă scriu din armată! Haha Hei ~ prieteni !! Ce mai faceți?? Mă descurc foarte bine ~ haha. La fel cum ați spus și voi! Cred că adaptabilitatea mea este cea mai bună haha. Colegii mei sunt toți drăguți și ne distrăm. Îi pun să se antreneze! Toți sunt fie porci, fie schelete haha.

Am crezut că rezistența mea va fi slabă din cauza vârstei mele, dar datorită înțelepciunii de viață (?) câștigată din 20 de ani de muncă, nu este nicio problemă. Ce mai faceți??

Am profitat foarte bine de lucrurile obligatorii pe care trebuie să le ai în armată, pe care le-am primit de la voi la întâlnirea fanilor în care am semnat autografe !! Mulțumesc ~

Nu pot citi scrisorile pe care mi le-ați trimis online, deoarece sunt atât de multe .. haha. O parte din motivul pentru care vă scriu este pentru că îmi pare rău.

Am avut o mulțime de gânduri aici și, în special, m-am gândit foarte mult la ce ar trebui să fac mai întâi cu voi după ce sunt lăsat la vatră și la ce fel de cântec ar trebui să vă fac cadou. În primul rând, să facem un alt eveniment Pocha, chiar dacă voi fi de unul singur. Voi încerca să-mi conving agenția haha.

Vă amintiți când am spus că există un obiectiv pe care vreau să-l ating în armată ?? Să devin apropiat de o mulțime de oameni și de mulți colegi soldați pentru a promova cântecele noastre ~? Cred că sunt la jumătatea drumului de a atinge obiectivul doar fiind aici la centrul de pregătire. Liderul nostru de pluton a cântat  ‘Quit’ cu lumina stinsă pentru noi, hahahaha. Oamenii care au primit autograful meu au spus că vor veni la concertul nostru, haha. Cred că au fost cam 500 de oameni hahahaha.

Sper să vă fie bine ~ La revedere.

Hongstar

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s