Youngjae din B.A.P este un hacker în primul său rol într-un serial

Youngjae din B.A.P este pregătit pentru primul său rol într-o K-drama și ne prezintă imagini ale personajului pe care îl va juca.

Drama „9.9 Billion Woman” este despre o femeie pe nume Jung Seo Yeon (interpretată de Cho Yeo Jeong) care se luptă împotriva lumii după ce a găsit 9,9 miliarde woni (aproximativ 8,5 milioane USD) în numerar. Kang Tae Woo (interpretat de Kim Kang Woo) o întâlnește în timp ce descoperă adevărul din spatele morții fratelui său mai mic.

Pe 12 noiembrie, drama a lansat poze cu Youngjae în rolul lui Kim Suk. Deși pare un lucrător obișnuit cu normă part-time la cafeneaua de internet a lui Kang Tae Woo, Kim Suk este de fapt un expert în calculatoare  renumit pentru abilitățile sale de hacker încă din anii de liceu. El va fi, de asemenea, asistentul de încredere al lui Kang Tae Woo, în timp ce caută adevărul din spatele morții fratelui său mai mic.

Youngjae a debutat ca membru al B.A.P în 2012 și a revenit ca artist solo în octombrie cu „Forever Love”.

Actorul idol a spus: „Am fost emoționat pentru că a fost prima mea zi de filmare, dar am putut să o finalizez fără să mă simt obosit datorită lui Kim Kang Woo, regizorului și personalului care s-a purta bine cu mine. Vreau să vă arăt o apariție mai bună la filmări de aici înainte. ”

“9.9 Billion Woman” are premiera pe 27 noiembrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s