Park Hyungsik fură privirile apărând în uniformă militară la premiile Blue Dragon

Soldatul Park Hyung Sik a urcat pe scenă pentru a fi premiat la  ‘40th Blue Dragon Film Awards‘ îmbrăcat în uniforma militară.

În mijlocul actorilor și actrițelor îmbrăcați elegant în costumele și rochiile lor, Hyungsik a ieșit în evidență chiar de departe, datorită faptului că a participat la gală în uniforma lui militară! Nu este primul idol care face acest gest. D.O din EXO a mers și el la premiera filmului său în uniformă. Hyungsik își efectuează în prezent serviciul militar obligatoriu, după ce s-a înscris ca soldat de serviciu activ în iunie a acestui an.

În timpul ceremoniei de premiere, Hyungsik a fost strigat de pe scenă de Park Kyung Lim să salute telespectatorii pentru prima dată de la înrolarea sa. Surprins, Hyungsik s-a ridicat în picioare și, împreună cu actorul Jung Hae In, care era lângă el, a făcut un salut militar.

Hyungsik a câștigat de asemenea un „premiu de popularitate” la festivitate, alături de Honey Lee, Lee Kwang Soo și YoonA . Puteți vedea aceste stele acceptând „Premiul pentru popularitate”  mai jos:

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s