Jun Ji Hyun va apărea în finalul sezonului 2 al dramei „Kingdom” de pe Netflix

Jun Ji Hyun To Appear In “Kingdom” Season 2 + Netflix Addresses Potential Season 3

În data de 28 noiembrie, Sports Chosun a dezvăluit că Jun Ji Hyun va apărea în sezonul doi din drama Netflix, „Kingdom„.

Primul sezon al producţiei a fost difuzat la sfârşitul lunii ianuarie, primind numeroase recenzii pozitive. Prin urmare, la scurt timp, a fost confirmat că drama va avea un sezon doi, actorii Joo Ji Hoon, Bae Doona şi Ryu Seung Ryong revenind în continuarea producţiei.

Apariţia actriţei Jun Ji Hyun în „Kingdom” a fost ţinută secret chiar şi printre membrii echipei de producere de la Netflix. Conform informaţiile, părţile lui Jun Ji Hyun au fost filmate separat, după încheierea scenelor celorlalţi membri ai distribuţiei. Potrivit Sports Chosun, Jun Ji Hyun va apărea la finalul sezonului doi, iar după aceea, va fi un personaj cheie în sezonul trei din „Kingdom”.

Agenţia actriţei, Culture Depot, a declarat: „Este adevărat faptul că Jun Ji Hyun a participat la filmările sezonului doi din drama „Kingdom”. Cu toate astea, nu putem oferi mai multe detalii. Sper să ne înţelegeţi.” Referitor la ştirile despre apariţia acesteia în sezonul trei al dramei, agenţia a comentat: „Încă nu a fost confirmată producerea sezonului, dar dacă vom primi o ofertă, o vom lua în considerare cu siguranţă.”

O sursă de la Netflix, de asemenea, a comentat: „Încă nu a fost confirmată producere sezonului trei din „Kingdom”.

Drama „Kingdom” va fi prima apariţie a lui Jun Ji Hyun într-o dramă în ultimii patru ani, dar şi primul ei rol într-o producţie saeguk.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s