Organizatorii premiilor „Gaon Chart Music Awards” prezintă noi informații cu privire la artiștii care vor evolua la show

Din moment ce ne apropiem cu pași grăbiți de sfârșitul acestui an, organizatorii premiilor „Gaon Chart Music Awards” au decis să ofere noi detalii în legătură cu evenimentul lor grandios din primele zile ale lui 2020.

Potrivit rapoartelor din 4 decembrie, la festivitate vor lua parte următorii artiști: (G)I-DLE, ITZY, NCT Dream, MONSTA X, Taeyeon din Girls Generation, Hwasa din MAMAMOO, N.Flying, Kim Chung Ha, Ben, Bolbbalgan4, Kassy și Jang Hye Jin. O altă listă urmează să fie lansată în viitorul apropiat!

De asemenea, s-a confirmat faptul că spectacolul va avea loc pe 8 ianuarie și va fi găzduit de către Lia din ITZY și Leeteuk din Super Junior.

După cum probabil știți deja, GAON premiază 12 cele mai bune melodii din fiecare an. Melodia care a reușit să adune cele mai bune vânzări digitale în luna în care a fost lansată, aceea este premiată. De asemenea, premiază cele mai bune 4 albume. Pentru fiecare trimestru din an se premiază câte un album, de obicei, cel cu cele mai multe vânzări fizice primește trofeu.

Cei care sunt la curent cu statisticile de la GAON știu deja care sunt câștigătorii acestor categorii, sau cel puțin bănuiesc care ar putea fi aceștia.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s