„Kill This Love” de la BLACKPINK e singura piesă de la un artist k-pop în topul ”GQ” cu cele mai tari și îndrăznețe piese din 2019

BLACKPINK este singurul artist k-pop ce a ajuns pe lista revistei britanice ”GQ” cu cele mai mari și îndrăznețe piese ale anului 2019.

Lista enumeră 10 cele mai tari melodii ale anului, unde găsim artiști precum Dua Lipa, Lil Nas X, Billie Eilish și Lizzo. ”Kill This Love” de la BLACKPINK ocupă poziția cu numărul 9, fiind și singura melodie k-pop ce ajunge în top.

CQ scrie: ”De fiecare dată când vreo persoană îmi spune că nu-i place k-pop-ul, îl testez cu piesa ”Kill This Love”. BLACKPINK nu au evitat niciodată piesele care sună de parcă niște amazoane ar porni o paradă militară, însă cel mai mare hit al lor din 2019 o duce la un cu totul alt nivel: ritmul se tot intensifică, versurile sunt senzuale și auzim o prestație vocală mai matură și calmă din partea lui Jisoo și Rosé, iar refrenul este absolut excepțional. Nici măcar nu e nevoie să le vezi coregrafia pentru a începe să te miști după acel sunet de trompetă, însă dansul lor plin de mișcări ritmice face melodia a fi și mai deosebită.”

Felicitări, BLACKPINK!

sursă

3 gânduri despre „„Kill This Love” de la BLACKPINK e singura piesă de la un artist k-pop în topul ”GQ” cu cele mai tari și îndrăznețe piese din 2019

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s