Dispatch scrie despre modul în care agențiile au decis dizolvarea grupului X1

Presa sud coreană a preluat un articol în care Dispatch susține că membrii X1 nu au fost întrebați dacă vor să continue sau nu în proiect, ca de obicei agențiile fiind cele care au luat  decizia.

La 9 ianuarie, Dispatch a raportat că a obținut informații despre procesul de votare care a dus la desființarea proiectului X1 la începutul acestei săptămâni. Potrivit raportului, reprezentanții agențiilor membrilor X1 s-au întâlnit la centrul CJ ENM din Seul, pe 6 ianuarie, la ora 16:00 (Coreea de Sud) pentru a lua o decizie cu privire la viitorul grupului.

Cho Yoo Myung, CEO al agenției de management X1 Swing Entertainment, a participat la întâlnire împreună cu reprezentanții celor nouă agenții ale membrilor: Play M Entertainment (Han Seung Woo), Yuehua Entertainment (Cho Seung Youn), TOP Media (Kim Woo Seok), OUI Entertainment (Kim Yo Han), MBK Entertainment (Lee Han Gyul și Nam Do Hyon), Woollim Entertainment (Cha Jun Ho), DSP Media (Son Dong Pyo), Brand New Entertainment (Lee Eun Sang) și Starship Entertainment (Kang Min Hee și Song Hyeong Jun).

Înainte de a vota cu privire la viitorul X1, reprezentanții agențiilor au discutat  timp de aproximativ o oră dacă grupul ar trebui să își continue promoțiile sau să se desființeze.

Potrivit Dispatch, cele nouă agenții au trecut apoi la vot anonim, cu acordul că X1 va continua ca grup numai dacă toate cele nouă agenții votează în unanimitate în acest sens ( urmând ca X1 să fie desființat dacă chiar și o singură agenție ar fi votat în favoarea desființării.).

Se spune că patru agenții au votat pentru ca X1 să continue promoțiile („O”), în timp ce patru au votat în favoarea desființării („X”). Al 9-lea vot a părut a fi un „O”, dar din cauza anumitor incertitudini cu privire la modul în care s-a dorit să fie citit buletinul de vot, în cele din urmă a fost ignorat (în orice caz, nu ar fi afectat rezultatul). Întregul proces de vot a durat doar 10 minute.

Deși o agenție ar fi sugerat să aștepte câteva zile pentru a anunța știrea destrămării X1, majoritatea agențiilor au fost de acord că este mai bine ca anunțul să fie făcut cât mai curând posibil.

Directorii de la CJ ENM, care au părăsit sala în timpul votului, au revenit apoi să vadă decizia celor nouă agenții. Toată lumea a acceptat să rămână în cameră până când CJ ENM a emis un comunicat oficial de presă, pentru a se asigura că știrile nu au fost transmise prematur.

Cho Yoo Myung a profitat de ocazie pentru a sugera membrilor X1 să se alăture reuniunii, pentru a putea să-și exprime părerile, dar se spune că mai multe agenții s-au opus ideii, explicând că au discutat deja problema cu membrii.

În cele din urmă, la 18:15, companiile i-au informat membrii X1 cu privire la rezultatele votului, cu aproximativ jumătate de oră înainte de publicarea știrii dizolvării X1.

Conform Dispatch, Cho Yoo Myung a sugerat ca X1 să lanseze o melodie finală pe care au înregistrat-o deja în această iarnă, dar mai multe agenții s-au împotrivit ideii. De asemenea, un alt reprezentant al agenției a sugerat ca X1 să filmeze un videoclip de rămas bun, dar ideea nu a fost  aprobată în unanimitate.

Sursa

3 gânduri despre „Dispatch scrie despre modul în care agențiile au decis dizolvarea grupului X1

  1. dorina^^

    Adica, dupa ce ca agențiile astea au luat o hotărâre de tot ******, nici macar nu ne-au lăsat sa ne luam rămas bun! Dacă băieții lansau o piesa si un videoclip de rămas bun, cred ca totul se termina puțin mai frumos. Doamne ferește, imi pare atât de rau ca nu am putut sa imi iau rămas bun cum trebuie de la ei si ca nu am apucat sa fac o legătură si mai strânsă decat a fost. Cred ca regret asta mai mult decat orice

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s