Yubin şi Hyerim părăsesc JYP Entertainment

Yubin y Hyerim se separan de JYP Entertainment

Yubin şi Hyerim, foste membre Wonder Girls, se despart de compania lor.

Pe data de 28 ianuarie, JYP Entertainment a anunțat plecarea fetelor din agenție şi a dezvăluit următoarea declarație oficială:

„Bună, acesta este JYP Entertainment (JYP). Aceasta declarație e un anunț important despre contractele cu Yubin și Hyerim, care au expirat începând cu 25 ianuarie. Chiar dacă am discutat profund în ultimele luni, am ajuns la concluzia de a nu reînnoi contractele.

Yubin și Hyerim s-au alăturat familiei JYP, atunci când au debutat alături de celelalte membre Wonder Girls în 2007 și, respectiv, în 2010. Apoi, Yubin și-a reînnoit contractul de două ori în 2014 și 2017 și a promovat activ ca artist solo reprezentând JYP în ultimii 13 ani. Pe de altă parte, Hyerim și-a reînnoit contractul în 2017 și și-a arătat talentul în diverse domenii, inclusiv în muzică și ca gazdă de televiziune.

Când Wonder Girls și-a asumat prima dată provocarea de a debuta pe scena muzicii americane, k-popul a fost un gen necunoscut fanilor muzicii din străinătate. În 2009, Wonder Girls a scris istorie în industria muzicii coreene, atunci când „Nobody” a devenit primul single k-pop care a debutat în topul Billboard Hot 100 pe locul 76.

Suntem onorați și recunoscători pentru că am putut lucra împreună cu acești mari artiști. Toate rezultatele obținute împreună cu Yubin și Hyerim au devenit baza creșterii și înfloririi companiei. Urmele pe care le-au lăsat au fost posibile prin dragostea constantă trimisă de fani. Am fi recunoscători dacă veți continua să vă transmiteți susţinerea, chiar dacă cele două artiste vor începe noi provocări pe drumul ales.

Așa cum am făcut până acum, vom continua să încurajăm sincer viitorul frumos celor două. Mulțumim.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s