Taeyeon câștigă primul ei Daesang solo din carieră la „Seoul Music Awards + pleacă acasă cu 3 premii

Girls’ Generation’s Taeyeon Wins Her 1st Ever Solo Daesang At 29th Seoul Music Awards + 3 Awards In Total

Taeyeon din Girls’ Generation a luat acasă premiul Daesang pentru rezultatele în clasamentele digitale la cea de a 29-a ediție a „Seoul Music Awards”!

Evenimentul a avut loc pe 30 ianuarie la Domul Gocheok Sky de la Seul, gazdele acestuia fiind Jo Bo Ah, Shin Dong Yup și Heechul din Super Junior.

În acea seară, Taeyeon a luat acasă trei premii: Daesangul digital (premiul mare) pentru „Four Seasons”, premiul pentru cel mai bun OST cu piesa „A Poem Titled You” pentru coloana sonoră a dramei „Hotel Del Luna” și un Bonsang (premiul principal).

Aceasta a fost șocată să vadă că a luat Daesang-ul, iar Shin Dong Yup a spus că toți ceilalți artiști au aplaudat-o în picioare și a întrebat-o dacă nu s-a așteptat să câștige. „Chiar nu m-am așteptat”, a spus ea.

„Vorbeam cu Red Velvet…” a continuat ea. „Dar sunt atât de șocată acum. În primul rând, vă mulțumesc foarte mult. Cred că sunt atât de mulți oameni aici care ar fi putut primi acest premiu. Mulțumesc. Ah, câte emoții am!”

Jo Bo Ah a întrebat-o la cine se gândește în acel moment, la care Taeyeon a răspuns zâmbind: „Cred că ar trebui să spun mama mea? Mă gândesc la părinții și la colegele mele de trupă. Vreau să le mulțumesc fanilor mei. Mereu ați fost acolo pentru mine. Pot să continui să creez muzică pentru că sunt oameni care o ascultă. Vă mulțumesc din inimă.”

Gazdele au mai spus că e prima dată pentru ea să primească un Daesang în calitate de artist solo, iar Taeyeon a răspuns: „Sunt mulți compozitori care compun piese atât de bune, le sunt recunoscătoare tuturor. Voi continua să muncesc mai mult. Mulțumesc, SONE. Vă iubesc și vă mulțumesc.”

Felicitări, Taeyeon!

sursă

Un gând despre „Taeyeon câștigă primul ei Daesang solo din carieră la „Seoul Music Awards + pleacă acasă cu 3 premii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s