Bada o comemorează pe Lee Eun Ju

Imagini pentru Lee Eun Ju and bada

Pe 22 februarie 2020 se implinesc 15 ani de la decesul actriței Lee Eun Jun. Aceasta s-a sinucis la vârsta de 24 de ani.

Pentru o aminti pe prietena sa, Bada a postat o poză cu Lee Eun Jun, împreună cu o scrisoare de la ea, pe Instagram și a scris câteva cuvinte. Printre rânduri se poate citi: „M-am întors în timp și am mers pe plaja pe care am vizitat-o împreună cu Eun Jun. Când glumeam, spunând că lumea asta pare prea dură cu noi, pentru că suntem prea tinere și vulnerabile. Nu am mai văzut-o niciodată pe Eun Jun, purtând un zâmbet la fel de strălucitor precum norul alb de la orizont. Am râs, tinându-ne de mână, uitându-ne în ochii celeilalte. Încă îmi este o importantă prietenă, așa cum și-ar fi dorit. Eun Jun, te iubesc!

Scrisoare pe care a scris-o Lee Eun Jun acum mulți ani sună cam așa: „Pentru draga mea prietenă Seong Hee (numele real al lui Bada), persoana cu care vreau să împărtășesc multe și căreia să îi dăruiesc multe. Să ajungem să impărțim orice. Ori de câte ori va fi greu, ușor, ne vom simți singure sau vom avea nevoie doar să vorbim cu cineva. Noi două.

sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s