Mai multe evenimente amânate din cauza coronavirusului

More Events Cancelled Due To Accelerating Coronavirus Outbreak In South Korea

COVID-19 (coronavirus) se răspândește rapid în Coreea de Sud. În lumina sfaturilor guvernamentale pentru a evita organizarea de evenimente la care se adună un număr mare de persoane, mai multe evenimente din industria divertismentului au fost anulate, amânate sau schimbate. În data de 23 februarie, au fost confirmate 602 cazuri de coronavirus în Coree de Sud.

Big Hit Entertainment a oferit niște informații despre conferința de presă globală pentru „Map of the Soul: 7” în care reporterii nu vor fi prezenți la eveniment. În schimb, momentul va putea fi vizionat pe Youtube! În plus, agenția a solicitat presei cât și fanilor să se abțină de la a vizita locul. Transmisia live va începe pe 24 februarie, la ora 18:00.

Filmul “Time to Hunt,” care îi are pe actorii: Lee Je Hoon, Choi Woo Shik, Ahn Jae Hong și Park Jung Min, va amâna data lansării. Filmul a fost inițial programat să fie lansat în data de 26 februarie.

De asemenea, conferința de presă și interviurile pentru filmul “Innocence” cu Shin Hye Sun, Bae Jong Ok și Heo Joon Ho au fost anulate. Întâlnirea cu presa a fost programată pentru 24 februarie, iar un interviu cu Shin Hye Sun și Bae Jong Ok urma să aibă loc pe 26 februarie. Producătorii au spus, “După ce vom lua o decizie, vom anunța eventuale modificări despre data lansării filmului, conferințelor de presă cât și a interviurilor.” 

Canalul de Youtube a lui Jang Sung Kyu, “Workman”, a dezvăluit că nu a putut înregistra un nou conținut pentru data de 21 februarie din cauza COVID-19 și va reveni săptămâna viitoare.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s