Starship: Wonho a fost eliberat de toate acuzațiile în cazul consumului de droguri

Image

Wonho, fostul membru al trupei MONSTA X, este de astăzi un om liber de orice suspiciune cu privire la consumul de droguri.

Starship Entertainment a publicat o declarație cu privire la ancheta asupra fostului membru MONSTA X Wonho, cu privire la acuzația de consum de marijuana în 2013.

La sfârșitul anului 2019, s-au făcut rapoarte conform cărora o persoană pretindea că i-a văzut pe Wonho și Jung Da Eun fumând marijuana în 2013. Persoana care a făcut acuzațiile este în prezent reținută la Centrul de detenție de la Seul din cauza acuzațiilor de consum de droguri, inclusiv marijuana, Philophon ( o formă de metamfetamină), ecstasy și ketamină. Echipa de investigare a stupefiantelor a Agenției Poliției Metropolitane din Seul a lansat o anchetă asupra acuzațiilor și se spune că Wonho a cooperat pe deplin cu ancheta.

Pe 14 martie, agenția Starship Entertainment a lansat o declarație oficială prin care anunța că ancheta a fost încheiată și că Wonho este liber de toate acuzațiile legate de caz. Declarația lor prevede următoarele:

Bună ziua, suntem Starship Entertainment.

La 10 martie, echipa de investigare a stupefiantelor a Agenției Poliției Metropolitane din Seul și-a încheiat ancheta privind acuzațiile care implică droguri precum marijuana și pe fostul membru al MONSTA X, Wonho, iar Wonho a fost eliberat de toate acuzațiile legate de caz.

La sfârșitul lunii octombrie 2019, au fost făcute acuzații de consum de marijuana împotriva lui Wonho, iar echipa de investigare a stupefiantelor Agenției Poliției Metropolitane din Seul a lansat o anchetă asupra acuzațiilor. În timpul acestui proces, Wonho a fost pe deplin cooperant în toate etapele investigației, inclusiv în examinările științifice efectuate de organismul de anchetă. Echipa a efectuat o investigație largă în ultimele cinci luni, dar nu a găsit nicio activitate suspectă, iar cazul din jurul lui Wonho a fost închis pe 10 martie.

Indiferent de informațiile de mai sus, agenția noastră și Wonho doresc să se scuze din nou pentru că au provocat o mare îngrijorare fanilor. De asemenea, dorim să exprimăm recunoștința noastră profundă fanilor coreeni și internaționali care au urmărit investigația și și-au arătat sprijinul neschimbat.

Pe parcursul anchetei, am redus cât mai mult mediatizarea și expunerea externă a lui Wonho și am așteptat mult în timp ce am făcut tot posibilul, cum ar fi numirea reprezentantului său legal, pentru a ne asigura că nu există acuzații nedrepte. Îi vom oferi lui Wonho sprijinul nostru deplin pentru ca el să poată continua pe drumul pe care îl dorește în viitor.

În 31 octombrie, Wonho anunța retragerea sa din trupa MONSTA X, în urma acuzațiilor făcute de Jung Da Eun. Agenția a respins acuzațiile dar a anunțat în 1 noiembrie încheierea contractului cu Wonho.

Fanii MONSTA X locali și internaționali au protestat în continuu, pe rețelele de socializare și nu numai, susținând nevinovăția idolului și cerând readucerea lui în trupă, în unul din cele mai mari proteste globale din istoria K-pop-ului, care a ajuns în știrile din presa internațională. Aceștia așteaptă în continuare revenirea lui Wonho în MONSTA X.

MONSTA X se pregătește de lansarea unui album în Japonia, în 15 martie, și de un nou album coreean, undeva în prima jumătate a anului. Rămâne de văzut dacă revenirea coreeană și concertele din turneul mondial îl vor readuce pe Wonho.

Sursa

2 gânduri despre „Starship: Wonho a fost eliberat de toate acuzațiile în cazul consumului de droguri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s