Evenimentele se complică din ce în ce mai mult în „Tell Me What You Saw”

Things Get Even More Complicated During Investigations In “Tell Me What You Saw”

Lucrurile ajung să fie într-un haos total în serialul marca OCN, „Tell Me What You Saw”, o dată ce Oh Hyun Jae, interpretat de Jang Hyuk, ajunge într-o situație dificilă.

Spoiler

Noile fotografii îi prezintă pe Hwang Ha Young, jucat de Jin Seo Yeon, arestându-l pe Oh Hyun Jae, în timp ce Cha Soo Young, portretizată de membra trupei Girls’ Generation, Sooyoung, asistă la acest moment. Cel mai recent episod al producției a apărut pe 14 martie și l-a arătat pe Choi Hyung Pil, interpretat de Jang Hyun Sung, fiind omorât de „El”, iar într-o situație mai tensionată ca niciodată este curios de ce Oh Hyun Jae este cel arestat.

Episodul 13 l-a arătat pe Oh Hyun Jae cum instala o capcană pentru a-l prinde pe „El”. Crezând că „El” ascultă conversațiile, Oh Hyun Jae a dezvăluit în mod intenționat anumite informații pentru a-l atrage în capcană.

Deși planul funcționase, iar Oh Hyun Jae era pregătit să îl demaște pe ucigaș, apariția neașteptată a lui Choi Hyung Pil a complicat lucrurile. „El” nu a ratat oportunitatea de a fugi, omorându-l mai apoi pe Choi Hyung Pil, care îl urmărea. Când Cha Soo Young și Hwang Ha Young au ajuns la locul faptelor, Choi Hyung Pil era deja mort, iar Hyun Jae i-a ignorat, fugind în speranța că îl va prinde pe „El”. În concepția lui Hwang Ha Young, era o presupunere complet logică să fie suspicios asupra lui Oh Hyun Jae.

Între suspiciunile care continuă să se intensifice ale lui Hwang Ha Young și determinarea lui Oh Hyun Jae de a-l prinde pe „El” se află Cha Soo Young. Echipa de producție a explicat: „Oh Hyun Jae se află într-o poziție dificiă, fiind acum un suspect pentru uciderea lui Choi Hyung Pil. Telespectatorii ar trebui să fie atenți în episoadele ce urmează la motivele lui Hwang Ha Young pentru a ascunde un secret despre ‘El’ și la deciziile pe care le vor lua Oh Hyun Jae și Cha Soo Young.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s