Fanii au sărbătorit veștile bune despre Wonho + “From Zero” devine melodia MONSTA X cu cea mai bună poziție în topul iTunes din SUA

Fanii Monbebe au făcut o petrecere MONSTA X în clasamentele muzicale pentru a-și arăta bucuria față de veștile bune legate de Wonho.

“From Zero” a urcat din nou în clasamentele iTunes din lumea întreagă, dovedind că este un cântec pentru toate timpurile. Lansată inițiat în anul 2017, este o melodie dulce extraordinară care dovedește talentul de geniu al lui Wonho, fiind scrisă, compusă și aranjată personal de acesta.

În 15 martie, cântecul a ajuns pe cele mai înalte poziții de la lasarea sa din urmă cu mai bine de doi ani. Rezultatul din clasamente a venit după anunțul agenției Starship că investigațiile poliției cu privire la Wonho s-au încheiat, idolul fiind găsit nevinovat de toate acuzațiile care i s-au adus.

Urcând cotinuu în 15 martie, melodia a ajuns în 24 de ore până în primele 29 de poziții în topul iTunes All Genres din SUA (pentru toate genurile muzicale), surclasând “Someone’s Someone”, care a urcat până pe locul 38 în același clasament.

Dacă va fi ascultată în continuare, atât prin Spotify cât și prin alte platforme digitale, melodia ar putea ajunge în Billboard. Oficial, cântecul a devenit deja cel mai bine clasat din istoria trupei MONSTA X.

În clasamentele iTunes K-Pop naționale, cântecul a ajuns și pe locul 1, spre exemplu în Brazilia și Qatar. În SUA, Australia, Chile, Lituania, Malaezia, Polonia, Arabia Saudită , Slovacia, Canada, Marea Britanie și Filipine, dar și alte țări, cântecul s-a clasat pe locul 2 la secțiunea K-pop, și a deținut chiar poziția respectivă și în clasamentele generale (toate genurile muzicale). Mai multe informații găsiți aici. 

În România, cântecul a  urcat până pe locul 5, la fel ca în Portugalia și Suedia. În total, melodia a urcat în topurile iTunes 100 din peste 30 de țări. 

Este a doua oară când “From Zero” s-a clasat bine în topurile iTunes din lumea întreagă în anul 2020. Pe 8 februarie, a fost prima dată când melodia a urcat, fanii Monbebe aniversând atunci 100 de zile de la retragerea lui Wonho din MONSTA X.

“From Zero” este o melodie secundară de pe mini-albumul The Code, album care a urcat și el pe locul 3 în topul albumelor K-pop de pe iTunes K-Pop în 15 martie.

Surse: twitter, hellokpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s