Choi Jin Hyuk vrea să se răzbune în cele mai nou teaser din “Rugal”

Choi Jin Hyuk está determinado a conseguir venganza en “Rugal”

Viitoarea dramă de pe canalul OCN, „Rugal”, a dezvăluit un nou teaser video!

Bazat pe webtoon-ul cu același nume, noua dramă îl va avea pe actorul Choi Jin Hyuk interpretând rolul lui Kang Ki Bum, un detectiv de elită care încearcă să doboare o organizație criminală la nivel național numită Argos. Aşa că, el va ajunge să fie ținta potențialilor criminali din spatele lui Argos și nu numai că își pierde soția iubită și cei doi ochi, dar este acuzat și de crimă. După ce se alătură unei organizații numite Rugal, care formează o echipă „arme umane” cu puteri speciale create prin biotehnologie, Kang Ki Bum primește ochi artificiali și pornește într-o încercare de a termina cu organizația Argos o dată pentru totdeauna.

În noul teaser de mai jos, Kang Ki Bum este dus la spital, după ce îşi pierde ambii ochi. Acesta povestește: „Să trăiesc în acest mod e chiar umilitor”.

În următoarea scenă, Kang Ki Bum se uită în oglindă la noii săi ochi și îl auzim spunând: „Chiar voi putea vedea din nou?”, iar Choi Geun Chul (interpretat de Kim Min Sang) răspunde: „Cu condiția să devii agentul meu”. Hwang Deuk Gu, liderul organizației Argos (interpretat de Park Sung Woong), spune: „Încearcă să mă urmăreşti până la sfârșit”, iar Ki Bum spune: „Îţi voi plăti pentru fiecare parte, nu, de mai multe ori pentru ce mi-ai făcut”.

„Rugal” va avea premiera pe 28 martie. Până atunci, puteţi viziona primul teaser video de mai jos!

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu