Top 5 cele mai dorite actrițe de producători în 2020

Pentru o k-dramă poate fi extrem de important o distibuție plină de nume celebre, din moment ce toate aceste nume faimoase poate încuraja fanii să urmărească respectiva producție. Prin urmare, producătorii și regizorii de drame stau mereu cu ochii pe cele mai hot vedete la moment și lucrează cu agențiile pentru a alege fețele potrivit pentru rolurile lor. Pentru 2020 sunt 5 actrițe ce vor fi în mare căutare pentru dramele producătorilor și chiar vor avea prioritate!

Park Min Young

Actrița Park Min Young joacă la moment în drama „I’ll Come to You When the Weather is Nice” alături de actorul Seo Kang Joon. Porecla ei bine meritată de „regina comediilor romantice” dovedește că toți producătorii o doresc în dramele lor. Cu talentul și înfățișarea ei, aceasta neapărat asigură popularitate și un rating bun pentru dramele în care joacă.

IU

Cântăreața și actrița IU a ajuns a fi una dintre cele mai faimoase actrițe pentru rolurile principale, în special datorită ultimului rol jucat, cel al lui Jang Man Wol în drama „Hotel Del Luna”. Pe parcursul anilor și odată cu fiecare rol, actoria acesteia s-a îmbunătățit, iar producătorii stau la coadă în fața ei, pentru că știu că orice dramă în care joacă IU este un succes.

Son Ye Jin

Cea mai recentă dramă a actriței Son Ye Jin, „Crash Landing on You” a primit multă atenție de la publicul internațional și chiar a bătut niște recorduri pe postul tvN și văzând asta, fiind evident de ce producătorii ar dori-o pe aceasta în următoarele lor drame. În 2020, aceasta nu a anunțat încă următorul ei proiect, deși, suntem siguri că deja a primit nenumărate oferte!

Gong Hyo Jin

Cea mai recentă dramă a actriței Gong Hyo Jin, „When the Camellia Blooms”, a devenit un adevărat hit, iar aceasta a ajuns a fi una dintre cele mai dorite actrițe de către producători. Nici Gong Hyo Jin nu și-a anunțat planurile pentru 2020, fapt ce ne dă de bănuit că are de ales între multe oferte.

Jun Ji Hyun

Și în final, cea mai dorită actriță pe lista tuturor producătorilor este Jun Ji Hyun. Dacă ne gândim că o simplă apariție scurtă în drama „Kingdom 2” deja a pus telespectatorii pe jar, o nouă dramă cu Jun Ji Hyun în rolul principal ar fi un adevărat hit. Aceasta urmează să-și facă revenirea pe micile ecrane foarte curând, iar fanii nu mai au răbdare!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s