Eunkwang din BTOB va încheia serviciul militar

Eunkwang din BTOB este următorul idol care va ieși mai repede din armată, datorită măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 luate deja de guvernul din Coreea de Sud.

Pe 25 martie, agenția CUBE Entertainment a lansat o declarație oficială cu privire la lăsarea la vatră a idolului:

Bună ziua, aici este CUBE Entertainment.

Aceasta este o declarație cu privire la Seo Eunkwang de la BTOB și viitoarea lui lăsare la vatră, programată pentru 7 aprilie.

În conformitate cu protocolul COVID-19 din Coreea, Eunkwang își va încheia serviciul militar obligatoriu fără a reveni la baza militară.

Ne exprimăm recunoștința noastră din suflet fanilor care au așteptat mult timp la întoarcerea lui Eunkwang și vă cerem dragostea și sprijinul vostru acum când acesta se întoarce la activitățile programate în urma lăsării sale la vatră.

Mulțumim.

Ministerul Apărării Naționale din Coreea a adoptat noi protocoale la mijlocul lunii februarie, care au restricționat concediul și vizitarea personalului militar pentru stoparea răspândirii coronavirusului. Ca parte a acestor protocoale, datele vacanțelor soldaților au fost ajustate astfel încât cei aflați în ultima vacanță înainte de lăsarea lor la vatră să fie eliberați din serviciu, fără a fi nevoie să se întoarcă la bazele lor militare. Kang Min Hyuk și Lee Jung Shin, de la CNBLUE, precum și Jo Kwon, de la 2 AM, au fost de asemenea eliberați din armată în conformitate cu acest protocol.

Eunkwang s-a înrolat în august 2018, iar în timpul serviciului său militar obligatoriu a fost felicitat pentru acțiunile sale filantropice prin care a donat bani pentru incendiile din provincia Gangwon din 2019, precum și către Fundația Coreeană a Inimii.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s