K-Drama “The World Of The Married” de pe JTBC stabileşte un nou record!

“The World Of The Married” fija un récord en JTBC con la audiencia de su estreno, “Eccentric! Chef Moon” comienza lentamente

27 martie a adus două drame noi, iar în ambele joacă un protagonist care se întoarce după patru ani pe micile ecrane!

Marcând prima revenire a lui Kim Hee Ae după patru ani de pauză, drama “The World of the Married” de pe JTBC a avut un debut impresionant pentru primul episod, având un rating la nivel național de 6,3 % și stabilind un nou record pentru cea mai înaltă premieră de pe canalul JTBC.

Drama spune povestea unui cuplu căsătorit care se va destramă din cauza trădării. Kim Hee Ae joacă rolul unui medic de familie pe nume Ji Sun Woo, care duce o viață aparent perfectă având o familie pașnică, iubirea soțului și un fiu bun.

„Excentric! Chef Moon” de pe canalul Channel A, e prima dramă a lui Eric din Shinhwa după patru ani de pauză pe micile ecrane, a început cu un rating de 0,9 %.

Drama va spune povestea unui creator de modă de renume mondial, Yoo Bella (Go Won Hee), care suferă de pierderi de memorie, dar se va îndrăgosti atunci când îl va întâlni pe celebrul bucătar coreean Moon Seung Mo (Eric).

Între timp, „Hyena” de pe SBS a continuat să aibă o audiență puternică pentru dramele difuzate vineri, obţinând un rating de 10,8%.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s