Taeyang vorbește despre căsătoria cu Min Hyo Rin + și multe altele în trailerul documentarului său

A fost lansat primul trailer al documentarului despre Taeyang din Big Bang, “White Night”, cu imagini exclusive și mărturii personale ale artistului.

Trailerul a fost postat pe canalul de YouTube al lui Taeyang în 14 mai.  “White Night”  va arăta filmări ale cântărețului realizate în ultimele 215 de zile dinainte de înrolarea sa. Documentarul le va oferi telespectatorilor o privire din culisele producției și lansării albumului solo 2017 al lui Taeyang, “White Night”, imagini de la turneul său mondial  și va aborda și căsătoria cu actrița Min Hyo Rin.

Trailerul nou lansat începe cu Taeyang care își exprimă dorința de a continua să lucreze și să crească în calitate de artist. Apoi cei din jurul cântărețului îi descriu pasiunea pentru muzică și etica de lucru impresionantă. Clipul oferă telespectatorilor o nouă privire asupra vedetei, arătând dragostea lui pentru mâncare și personalitatea sa  adevărată, cum percepe el legătura cu fanii săi etc..

De asemenea, Taeyang vorbește despre motivul pentru care a decis să se căsătorească cu Min Hyo Rin, remarcând: „Chiar și acum, este singurul om care continuă să mă schimbe ca persoană. Și cred că aceste schimbări mă fac întotdeauna o persoană mai bună, mai complet formată. Așa că m-am gândit: „Ah, trebuie să-mi petrec restul vieții împreună cu această persoană”.”

Clipul prezintă și mai multe fotografii personale ale cuplului. “White Night”   are premiera în 18 mai, la ora 13.00 (ora României).

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s