Marile agenţii de Entertainment (Big 5) dezvăluie că plănuiesc să creeze noi trupe de idoli în 2020-2021

SM, JYP, BigHit, YG, CJENM กับแพลนเดบิวต์วงใหม่ในปี 2020-2021

BIG 5 îşi dezvăluie planurile de viitor.

Pe data de 16 mai, s-a dezvăluit că cele 5 mari companii de entertainment din Coreea de Sud au anunţat care le sunt planurile de viitor cu privire la noi trupe de idoli. Aşadar, se aşteaptă ca în acest an şi în 2021, SM Entertainment, YG Entertainment, JYP Entertainment, Big Hit Labels şi CJENM să debuteze următoarele grupuri:

 • #SM = trupă de fete – 2020; trupă de băieţi – 2021
 • #YG = T12 2020 (3Q); trupă de fete – 2021
 • #JYP = trupă de băieţi în China + trupă de fete în Japonia – 2020; trupă de băieţi – 2021
 • #BH = trupă de fete – 2021
 • #CJENM = Belift (BH JV) + JO1 (JV) 2020

Prima companie care se aşteaptă să debuteze în curând o nouă trupă este SM, care a dezvăluit că va debuta un grup feminin. Se crede că acest grup îşi va începe cariera muzicală în vară și că va avea o formație multinațională. Ultima trupa de fete de la SM este Red Velvet, care a debutat în anul 2014. Noul grup de băieți de la SM va debuta și el, fiind primul care debutează după proiectul NCT, care şi-a început activitatea în 2016 cu unitățile NCT 127 şi NCT Dream, iar cu WayV în 2019. Se crede că acest grup nu va fi ceva similar cu NCT.

Și YG debutează un nou grup masculin numit Treasure în această vară, după debutului trupei iKON în anul 2015. Treasure este un grup format din 12 membri coreeni și japonezi și va avea o imagine diferită de stilul tradițional YG. În 2021, se crede că un nou grup de fete va debuta. Acesta va fi primul grup de fete după debutul BLACKPINK din 2016. Se spune că acest grup va avea un concept similar trupelor Twice şi IZ*One.

JYP urmează să debuteze un viitor grup de băieți în 2021, primul după Stray Kids din 2018. În plus, vor debuta un grup de băieți în China. De asemenea, va debuta un nou grup de fete, care participă în prezent în programul „NiZi Project” în acest an. „Nizi Project” este un grup cu sediul în Japonia, dar care va avea şi promoții globale.

Big Hit & Source Music intenționează să debuteze noul grup de fete anul acesta. Big Hit găzduiește trupele BTS şi TXT, iar Source Music este casa grupului Gfriend. Aceasta nu va fi prima dată când cele două agenții colaborează pentru a crea un grup de fete, aceştia au colaborat în trecut pentru a forma trupa GLAM. Mulți așteaptă debutul acestei trupe de fete.

Iar CJENM are de gând să debuteze un nou grup de băieți sub o filială numită Belift, care este în colaborare cu Big Hit. De asemenea, vor continua promoțiile cu echipa câștigătoare JO1 a emisiunii Produse 1O1 Japan, care în prezent are un mare succes în Japonia. S-a vorbit şi despre un debut pe piaţa coreeană, dar de moment nu s-a plănuit nimic.

 

Voi ce credeţi?

Sursa: allkpop

Un gând despre „Marile agenţii de Entertainment (Big 5) dezvăluie că plănuiesc să creeze noi trupe de idoli în 2020-2021

 1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

  Dear SM Entertainment,
  Da-le trupelor existente cate un comeback, tuturor membrilor cate un solo si apoi poti sa debutezi pe cine vrea inima ta.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s