Ji Chang Wook îşi arată farmecul său stângace în noile imagini pentru drama “Backstreet Rookie”

Ji Chang Wook se transforma en un torpe propietario de una tienda de conveniencia en el próximo drama de SBS “Backstreet Rookie”

Viitoarea dramă de pe SBS a dezvăluit primele poze cu Ji Chang Wook!

Bazată pe un webtoon popular, drama de la SBS – „Backstreet Rookie” va spune povestea de dragoste imprevizibilă dintre proprietarul unui magazin pe nume Choi Dae Hyun (interpretat de Ji Chang Wook) și angajatul său part-time, Jung Saet Byul (jucată de Kim Yoo Jung).

Pe 19 mai, echipa de producție a noului serial a lansat primele imagini cu Choi Dae Hyun, un proprietar obișnuit și naiv al unui mic magazin de cartier. În fotografii, actorul poartă o vestă albastră, care este uniforma magazinului. Acesta îi salută pe clienți, având o coafură ciufulită și un zâmbet strălucitor. Iar atunci când clienții nu sunt în preajmă, acesta îşi arată farmecul său stângace.

Echipa de producție l-a lăudat pe actor spunând: „Ji Chang Wook este un actor talentat care își înfățișează perfect rolul. Încă din primele zile de filmări, actorul şi-a pus tot interesul pentru a-l interpreta cât mai bine pe personajul său. Iar expresiile faciale și comportamentul său au adus viață personajului din scenariu. Așteptaţi cu nerăbdare farmecul amuzant a lui Choi Dae Hyun și transformarea lui Ji Chang Wook.”

„Backstreet Rookie” va avea premiera pe 12 iunie, după ce „The King: Eternal Monarch” va ajunge la sfârşit.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s