Lai Kuanlin face apel la decizia instanței în legătură cu validitatea contractului său de la CUBE Entertainment + reacția CUBE

Lai Kuanlin va face apel la decizia judecătorilor care au decis că se află încă sub contract cu agenția CUBE Entertainment.

În iulie 2019, Lai Kuanlin a depus o cerere de reziliere a contractului său cu agenția, reprezentanții săi legali explicând că decizia a fost luată întrucât CUBE a urmat acțiuni care au încălcat contractul său, inclusiv vânzarea drepturilor sale de management către un terț, ceea ce l-a făcut pe idol să își piardă încrederea în agenție. CUBE a răspuns că au acționat cu permisiunea Lai Kuanlin, ceea ce a determinat un al doilea răspuns din partea reprezentanților săi legali care le-au contracarat declarațiile. În noiembrie, Curtea Districtului Central din Seul a respins cererea lui Lai Kuanlin de a-și suspenda contractul exclusiv cu CUBE.

Pe 19 mai, Lai Kuanlin a scris pe contul său Weibo împărtășind o declarație a reprezentanților legali de la firma de avocatură Shanghai TianSun și a spus: „Vă mulțumesc pentru încrererea și încurajarea pe care mi le-ați împărtășit în aceste momente dificile și voi continua să muncesc din greu. “

În declarație, reprezentanții săi legali afirmă: „Decizia de a respinge cererea clientului nostru de a suspenda contractul său exclusiv cu agenția sa coreeană se află în prezent în procedurile instanțelor de apel.”

Aceștia au continuat: „Clientul nostru dorește să-și exprime recunoștința față de CUBE Entertainment pentru oportunitățile pe care i le-a oferit. Deși am încercat să căutăm o soluționare pașnică de bună credință, disputa a continuat între cele două părți și a avut un efect sever asupra clientului nostru. ”

Declarația lor a continuat: „Lai Kuanlin va continua să își concentreze activitățile în China și se va întoarce cu o muncă și mai bună în viitor.”

În seara de 20 mai, o sursă de la CUBE a declarat pentru Newsen: „La 19 mai, Înalta Curte de la Seul a decis respingerea procesului numit cu privire la cererea artistului agenției noastre Lai Kuanlin de a suspenda contractul său exclusiv cu compania noastră.” Ei au adăugat: „Compania noastră respectă decizia instanței și intenționăm să rezolvăm asta pe cale amiabilă prin discuții cu el.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s