Acuze privind abuzul de animale la o petrecere dată în timpul pandemiei

Au apărut și mai multe controverse privind o petrecere de zi de naștere la care au  participat și idoli kpop și care a avut loc în Chungdam.

Pentrecerea la care au participat și Jooyeon fostă membră After School, Hyomin fostă membră T-ara, actrița Kim Hee Jung, gimnasta Son Yeon Jae și alții, a avut loc pe 9 mai și a primit forte multe critici fiind realizată într-o perioadă în care oamenii trebuie să practice distanțarea sociala.

Pe lângă criticile despre nerespectarea distanțării sociale se pare că au apărut pe internet  poze în care apare o alpaca chiar în casa în care a avut loc petrecerea. Mai multe persoane sunt văzute făcând poze cu aceasta. Alpaca sunt cunoscute pentru faptul că pot începe să fie stresate dacă locul este prea gălăgios sau au un spațiu mic.

Internauții consideră că acest lucru se încadrează drept abuz de animale, iar posesorul animalului a comunicat: „Am auzit că a fost o zi de naștere și am mers pentru că au spus că vor face poze cu alpaca. Am vrut să arăt fanilor poze cu alpaca așa că am mers. Am auzit de asemenea că vor fi  prezente și alte animale și am crezut că va fi un animal cafe. Dar când am ajuns, nu era loc unde alpaca  să poată stea așa că am făcut câteva poze cu oamenii de acolo și am plecat fără să beau măcar o gură de apă. M-am șimțit rău pentru alpaca pentru că am dus-o într-un loc pe care nu îl cunoșteam și îmi pare rău pentru că am creeat neînțelegeri. Nu am primit nici un ban pentru că am dus alpaca lapetrecere.”

Din ce știu eu alpaca sunt animale cărora le place sli se ofere atenție. Ce părere aveți de aest incident?

sursa

Un gând despre „Acuze privind abuzul de animale la o petrecere dată în timpul pandemiei

  1. Anna06

    Da, nici mie nu mi se pare corect si sunt de părere ca intr un fel su altul face parte din categoria „abuz de animale” daca stam sa ne gândim, pana la urma nu este un animal de companie ci un animal care trebuie sa trăiască intr-un mediu specific lui unde ar trebui sa fie liniște si sa se simtă confortabil.. Vreau sa spun ca nu cred ca e tocmai ok sa fie folosit ca un animal de companie si ținut inchis in casa sau mai stiu eu unde.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s