Atacatorii trupei A.C.E primesc condamnare penală + Beat Interactive confirmă planurile de urmărire penală a unor internauți

Beat Interactive a postat o declarație în fan-cafe-ul trupei A.C.E în care se confirmă faptul că a agresorii grupului au primit condamnare penală și intenția agenției de a da în judecată internauții care postează comentarii rău intenționate. Acest lucru vine în urma zvonurilor apărute cu privire la cei 5 membri ai grupului de băieți A.C.E, precum și la un atac fizic, întâmplat la începutul acestui an.

În februarie, un cont de socializare a postat mai multe comentarii defăimătoare cu privire la membrii trupei A.C.E, precum și amenințări cu moartea. În aceeași lună, aceștia au fost ținta unui atac fizic, care a avariat unul dintre vehiculele companiei. La acea vreme, Beat Interactive a postat o declarație în care își cerea scuze pentru o serie de modificări în program, făcute pentru a asigura siguranța membrilor, după ce aceștia au fost răniți.

În cea mai recentă declarație, compania a confirmat că, în privința comentariilor rău intenționate, cazul a fost trimis către unitatea de infracțiuni informatice din secția de poliție locală. De asemenea, a anunțat că va lua toate măsurile necesare pentru a face presiuni pentru acuzații penale și pentru despăgubiri.

Declarația a confirmat, de asemenea, că autorii atacului asupra vehiculului membrilor din februarie au fost arestați de poliție și acuzați de daune materiale. Acești infractori au fost găsiți vinovați și amendați de Parchetul Districtului Central din Seul pe 27 martie.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s