Agenția trupei AB6IX anunță modificările în lansarea și distribuirea noului album, după plecarea lui Youngmin

AB6IX’s Agency Explains Changes To Their Comeback Following Lim Young Min’s Departure

În urma plecării lui Lim Youngmin din AB6IX, Brand New Music a anunțat schimbări în pregătirile de lansare a noului album.

Trupa trebuia să revină inițial pe 8 iunie, însă lansarea a fost amânată pe 29 iunie, în urma știrilor cu privire la incidentul în care Youngmin a fost prins beat la volan. Acesta și-a stopat imediat acticitățile cu grupul și AB6IX se pregătea de o revenire cu patru membri. Pe 8 iunie a fost anunțat că Lim Youngmin a părăsit trupa.

Mai târziu, în acea zi, Brand New Music a lansat o declarație cu privire la planurile de modificare și redistribuire a conținutului legat de noul album mini, „VIVID”:

Bună ziua, suntem Brand New Music.

Vrem să facem câteva anunțuri cu privire la cel de-al doilea album mini de la AB6IX, „VIVID”, care va fi lansat pe 29 iunie.

Din moment ce plănuiam să îl lansăm inițial astăzi (8 iunie), „VIVID” de la AB6IX și tot conținutul asociat cu acesta, împreună cu producția (albumele fizice, digitale, videoclipul, conținutul de marketing, de planificarea videoului, bannerele și ale produse promoționale, costumele de scenă etc) au fost finalizate 100%. Cu toate astea, odată cu situația regretabilă ce a apărut cu câteva zile înainte de revenire, am continuat discuțiile interne cu privire la cum să modificăm conținutul și producția deja terminate.

Ar fi minunat dacă am putea să reorganizăm complet totul de la început până la sfârșit, dar de această dată, sincer, nu avem prea mult timp. Este adevărat că va fi extrem de dificil pentru agenție și membri să se descurce cu toate astea.

Drept rezultat, vrem să oferim o explicație fanilor și să vă cerem să fiți înțelegători cu privire la modificările albumului pe care le facem, dar și cu privire la cele pe care nu le vom putea executa.

Vom începe cu piesele digitale și coregrafia. La moment, am terminat de reînregistrat toate cele șase melodii, modificând versurile și redistribuind părțile între cei patru membri. Ne-a mai rămas să remixăm și să finalizăm procesul. Piesele modificate au fost deja trimise tuturor site-urilor ditribuitoare de muzică și vor fi încărcate, după cum e plănuit, în noua dată a lansării. CD-urile originale au fost și ele distruse și vor fi produse din nou cu melodiile modificate.

Cât privește coregrafia, atât pentru melodia promoțională, cât și pentru piesele adiționale, aceasta a fost făcută pentru cinci membri și băieții erau deja perfect familiarizați cu ea. Cu toate astea, am modificat-o la patru persoane și vom pregăti cu atenție spectacolul, pentru a vă oferi o prestație impecabilă.

Urmează componentele albumului. După cum am menționat anterior, toate componentele albumului nu erau doar produse, ci și deja împachetate. Cu toate astea, am decis că va fi dificil să modificăm în totalitate pozele, designul albumului, să îl printăm etc. și vom încerca să îl modificăm pe măsura posibilităților noastre. După ce am distrus toate albumele fizice, așteptăm ca să fie înlocuite și reproduse componentele precum albumul foto, CD-ul, coperta, posterul, cartonașele foto și altele. Cu toate astea, dorim să vă informăm că cutia „VIVID”, cipul colorat, abțibildurile și standurile foto vor fi utilizate în original, din moment ce deja au fost autorizate de Korea Music Copyright Association, iar editarea lor va fi dificilă. Sperăm că fanii vor înțelege că odată cu următorul set de distribuire, plănuim să edităm complet toate aceste componente.

În al treilea rând, cu privire la videoclipul „The Answer”, din moment ce deja am lansat teaserul video, va fi dificil să modificăm programul teaserelor cu parteneri diferiți și va fi dificil să îl filmăm din nou. În aceste circumstanșe, plănuim să lansăm o versiune editată, care va minimiza momentele în care va apărea Lim Youngmin pe ecran. Sperăm că veți înțelege.

În al patrulea rând, cu toate că nu face parte din album, vrem să vă comunicăm informații despre setul pentru fani, membri ai fanclubului ABNEW. Setul pentru fani și toate componentele acestuia sunt finalizate în proporție de 90%. Cu toate astea, am decis să îl edităm și reprintăm. Dacă va fi nevoie să facem un alt anunț cu privire la progres, vă vom comunica acest lucru.

Mai mult de atât, plănuim să modificăm videourile interne și externe, dar și tot conținutul promoțional asociat cu albumul.

În final, ne cerem scuze pentru că v-am cerut să fiți înțelegători în unele moment. La cât de mult ne-ați înțeles și susținut, la fel de mult vă vom răsplăti cu muzică bun și un conținut pe măsură.

Sperăm să îi susțineți pe băieții din AB6IX în viitor, pe noul lor drum cu patru membri.

Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu