Un stagiar și un angajat s-au accidentat pe platourile de filmare de la „I-LAND”

“I-LAND” Trainee And Staff Member Reportedly Injured On Set + Mnet Responds

Pe platoul de filmare a emisiunii de supraviețuire „I-LAND” de pe Mnet au avut loc niște accidentări.

„I-LAND” este un reality show care ne va prezenta cum este cerată următoarea generație de artiști k-pop. Este un proiect fondat de BELIF+ – o colaborare dintre CJ ENM și Big Hit Entertainment.

În data de 15 iunie s-a dezvăluit că un stagiar și un membru din personal au fost răniți în timpul filmărilor.

O sursă a declarat pentru Sports Chosun: „Scena de pe platourile de filmare se mișcă și e concepută atât de periculos, încât și dansatorii profesioniști ar putea să cadă și să se rănească. S-au pus întrebări cu privire la siguranță încă la ședințele interne, dar aceștia oricum au continuat cu pregătirile. Cu trei zile înainte de înregistrare, un angajat a căzut de pe scena și s-a rănit, curându-i și sânge, dar nu s-au luat măsuri. Cu o zi înainte de filmări, unul dintre stagiari și-a fracturat mâna și a fost dus la urgență, prin urmare, nu a putut apărea în show deloc.”

Sursa a continuat: „Chiar și după asta, nu s-a luat nicio măsură de siguranță, scena fiind modificată doar puțin. Sunt de părere că nu avem destui angajați, iar nivelul programului ar trebui micșorat pentru asta, sau ar trebui să mai angajeze personal.”

O sursă de la „I-LAND” a declarat pentru News1: „E adevărat că au avut loc niște accidente pe platourile de filmare, dar nu e adevărat faptul că am încercat să le ascundem. Am luat măsuri imediat și vom continua să filmăm după ce vom îmbunătăți metodele de precauție. Trebuia să avem 24 de stagiari în show, dar din cauza faptului că unul dintre ei a suferit o fractură în timpul primei înregistrări, acesta nu a mai putut participa la filmări. Discutăm cu agenția stagiarilor, BELIF+, despre măsurile de siguranță pe care le putem lua. Angajatul nu s-a accidentat grav și am luat măsuri după cum era necesar.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s