Ahn Bo Hyun vorbește despre ascensiunea carierei sale

Ahn Bo Hyun Talks About His Rise In Popularity, Joining Upcoming Drama, And More

Ahn Bo Hyun a apărut recent într-un pictorial pentru revista W Korea!

În interviul acordat, acesta a vorbit despre ce reacție a avut cu privire la ascensiunea bruscă a popularității sale, noua sa producție și multe altele.

De când a apărut în serialul „Itaewon Class”, Ahn Bo Hyun a fost tot mai ocupat, acceptând un rol în următoarea producție marca MBC, „Kairos”, precum și filmând numeroase spoturi publicitare.

Când a fost întrebat dacă a observat că devenit mult mai popular în ultima perioadă, Ahn Bo Hyun a răspuns: „A fost interesant cum unul sau doi oameni m-au recunoscut când exersam pe afară deși purtam mască, dar nu a mai existat și altă întâmplare de acest gen.”

Apoi, a adăugat: „Sunt, totuși, surprins când văd că îmi crește numărul urmăritorilor de pe platforme precum Instagram și YouTube.”

Ahn Bo Hyun a explicat că faima nu pare să îl fi schimbat: „Aud oameni spunându-mi ‘Tipul ăsta e același chiar și când îl văd după ce au trecut mai multe luni’. Dar cred că oamenii ar trebui să se schimbe o dată cu trecerea timpului.” Acesta a adăugat: „Nu știu ce ar trebui să fac pentru a mă schimba.”

Actorul a făcut referire la un momente din cadrul emisiunii „Ask Us Anything” în care a vorbit despre cum lucra cu jumătate de normă pe șantiere de construcții chiar și după rolul său din serialul „Descendants of the Sun”. Acesta a spus: „Nu lucram pentru că nu aveam bani. Trebuie oricum să mă antrenez în zilele în care nu filmez, așa că m-am gândit că munca ar putea ține locul exercițiilor fizice.”

Ahn Bo Hyun a continuat discutând despre noua sa producție, „Kairos”. Acesta a spus: „Când s-a terminat ‘Itaewon Class’ am fost contactat de mai multe ori, mi s-a spus că sunt dorit și mi-au fost oferite scenarii. Unul dintre ele a fost ‘Kairos’. Cineva a spus că nu ar trebui să interpretez mai multe personaje negative în același timp, iar altcineva m-a sfătuit să particip într-o melodramă.”

Actorul a continuat: „Nu am acordat prea multă atenție acelor lucruri pentru că nu am simțit niciodată că aș fi un actor care să aleagă proiectele. Am decis să accept ‘Kairos’ pentru că am vrut să lucrez cu cineva care mă voia pe mine.” De asemenea, acesta a spus că decizia luată a fost influențată și de rezumatul amuzant al serialului și de întâlnirea plăcută pe care a avut-o cu regizorul.

Ahn Bo Hyun a vorbit și despre rolurile abordate până acum: „Până în prezent, am interpretat personaje, știind că voi rezona cu ele. Sunt foarte mulți actori înalți în industrie. Am lucrat intens pentru a deveni mai puternic și pentru a putea participa la scenele de acțiune, fără a avea nevoie de o dublură, astfel încât să pot ieși în evidență, să am ceva în plus față de ceilalți actori. Am practicat box când eram în școală, deci am avut parte majoritar de atleți sau am jucat roluri care necesitau scene de acțiune.”

Intervievatorul l-a întrebat pe Ahn Bo Hyun, care a câștigat o medalie de aur la o competiție națională de box, dacă ar fi devenit un atlet de clasă mondială dacă ar fi continuat cu acest sport. Ahn Bo Hyun a răspuns: „Mă îndoiesc. Boxul este un sport cu adevărat dificil. La acel moment, l-am practicat deoarece primeam beneficii de la un liceu pentru educație fizică.”

Acesta a explicat: „A trebuit să stau la cămin și să câștig bani din competiții pentru a ușura poverile familiei mele.”

În final, Ahn Bo Hyun și-a împărtăși speranțele în calitate de actor: „Vreau să lucrez pentru o perioadă îndelungată. Ador să muncesc. Trebuie să trăiesc pentru a-mi plăti datoriile față de anumiți oameni.”

Sursa: soompi

Un gând despre „Ahn Bo Hyun vorbește despre ascensiunea carierei sale

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s