Sunwoo din The Boyz + Cre.Ker Ent. își cer scuze în urma controversei recente

Sunwoo din The Boyz a postat recent fotografii în care fuma într-un spațiu  interzis.

Pe 9 iulie, Sunwoo a împărtășit fotografii de la plajă, unde s-a distrat cu colegii săi din trupa The Boyz, care au fost șterse între timp. Imaginile au stârnit o dezbatere, internauții întrebându-se dacă Sunwoo ținea o țigară într-una dintre fotografiile pe care le-a distribuit. Majoritatea plajelor din Coreea sunt desemnate ca zone de nefumători, potrivit legii, întrucât sunt facilități de utilizare publică, iar o persoană poate fi amendată cu 100 000 de woni (aproximativ 83,3 USD) dacă se consideră că fumează în astfel de zone.

Deoarece chestiunea a căpătat o amploare mai mare, Sunwoo a postat pe cafeneaua oficială a fanilor The Boyz pentru a-și cere scuze pentru incident. Iată ce a scris acesta:

Bună ziua, sunt Sunwoo.

Am ceva de spus lui The B [numele oficial al clubului de fani al The Boyz].

Mi-am dorit ca acest spațiu să fie unul pe care îl împărtășesc doar iubire și fericire cu fanii noștri, dar din cauza unei greșeli a mea, vin să vă cer scuze tuturor.

După programul tv competiție la care am participat, am făcut o scurtă pauză și am mers la plajă cu alți membri. Dar, acolo, m-am purtat într-un mod care nu respecta normele unui spațiu public.

Îmi cer atât de multe scuze fanilor care cred în mine și nu sunt sigur cum ar trebui să continui, dar vreau să vă vorbesc sincer. Față de toți cei care ne dau dragoste, membrii mei prețioși, oamenii de la agenția noastră care muncesc din greu și familia mea care cred în mine, îmi este rușine și îmi pare atât de rău.

Mă voi gândi mereu la cât de recunoscător sunt și de cât de prețioși sunt The B. pentru mine, voi reflecta asupra a ceea ce am făcut și nu voi mai face niciodată o astfel de greșeală sau nu voi arăta din nou acest tip de greșeală.

De când v-am întâlnit pe voi și iubirea voastră, am învățat și am simțit atât de multe lucruri. Pentru The B, care mi-au arătat dragoste și încredere continuă, voi lucra din greu pentru a arăta doar sinceritatea mea, cele mai bune bune și gânduri sincere și bune și voi continua să lucrez pentru a deveni o persoană matură care oferă numai încredere și fericire pentru The B.

Aș dori din nou să-mi cer scuze față de The B care au fost răniți și dezamăgiți de acțiunile mele.

Voi reflecta sincer, îmi voi reproșa și voi crește. Îmi pare foarte rău.

Alături de scuzele de la Sunwoo, Cre.Ker Entertainment a postat și o scuză oficială, care conține următoarele cuvinte:

Bună. Aici este Cre.Ker Entertainment.

În primul rând, dorim să le cerem scuze, fanilor, deoarece ați fost surprinși de fotografiile postate pe contul de Twitter al The Boyz.

Dorim din nou să ne cerem scuze pentru că postarea a provocat îngrijorare prin faptul că nu respectă normele unui spațiu public și nu numai Sunwoo, ci și toți membrii care erau acolo cu el, recunosc cu inimă grea că acest lucru a fost greșit și reflectă sincer.

De asemenea, agenția noastră își asumă responsabilitatea că un astfel de incident s-a produs și, din nou, ne cerem scuze tuturor celor care s-au simțit incomod din cauza celor întâmplate.

Vom face tot posibilul și vom fi mai atenți la managementul artiștilor noștri, astfel încât un astfel de incident să nu mai aibă loc.

Mulțumim.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s