6 școli denumite după idoli kpop

Agenția trupei Super Junior a anunțat componența trupei pentru ...

Cum ar fi să mergi la o școală care poartă numele idolului tău preferat?

Mersul la scoală ar fi probabil mult mai minunat dacă kpop-ul ar fi prezent, iar o parte dintre elevi chiar au parte de așa ceva. Mai jos veți regăsi șase școli din China rurală și Africa care poartă numele unor artiști k-pop.

1) V (BTS)

Fiind inspirată de numele de naștere al artistului, „Școala Primară Taehyung Hope” îl aduce pe V în această listă.

Fanbase-ul lui chinez, Baidu V Bar, a donat ¥500,000 RMB (aproximativ $71,500 USD) pentru a face această școală rurală realitate, construcția fiind preconizată că se va finaliza în acest an.

2) YoonA (Girls’ Generation)

Mai multe fanbase-uri au colaborat cu fundația „China Youth Development Foundation’s Hope Project”, incluzând și un fansite destinat Yoonei din SNSD.

„Școala Primară Lim YoonA Hope” a fost deschisă în China în septembrie 2018, iar fansite-ul YOONAYA donează regulat materiale de studiu pentru elevi.

3) Kai (EXO)

Fanbase-ul din China al lui Kai din EXO, China Kim Jongin Bar, a donat în decembrie 2018 pentru construirea „Școalii Primare Kim Jongin Hope”. Kim Jong In este numele real al cântărețului.

În timp ce construcția era încă în curs de desfășurare, fanii au creat chiar și logo-ul oficial al școlii.

4) Yunho (TVXQ)

În spatele școlii lui Yunho din TVXQ este o poveste puțin diferită. În timp ce majoritatea școlilor numite după idoli au fost ridicate complet de fani, Yunho (cunoscut și ca U-KNOW) a contribuit și el la  construirea ” Centrului Educativ Yunho”.

Aici învață 200 de studenți din Bongo, Ghana încă din 2015. Yunho a decis să participe la proiect alături de fanii săi după ce a vizitat Ghana în timpul fimarilor unei emisiuni de caritate în 2014.

5) Super Junior

În timp ce majoritatea idolilor au o singură școală construită în onoarea lor, Super Junior are 2. Fanii ELF din întreaga lumea au participat alături de asociația „Build a School în Africa” pentru a finanța construcțiile.

Cele două școli deschise în 2016 sunt construite în Tiogola și Nimporodioula, două sate din Mali.

6) Lay (EXO)

Un alt idol care are două școli construite în numele său este Lay din EXO. Prima școală, „Școala Primară Zhang Yixing”, a fost construită în 2015.

Apoi, în 2016 fanbase-ul XingPark a donat din nou pentru ridicarea „Școlii Primare Zhang Yixing Hope”.

 

Sursa: koreaboo

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s