Netflix vorbește despre sezonul 3 din ‘Kingdom’ și posibilitatea ca Jun Ji Hyun să fie personaj principal!

Netflix Responds To Reports Of “Kingdom” Prequel Starring Jun Ji Hyun

Netflix oferă informații despre “Kingdom” și posibilitatea ca Jun Ji Hyun să joace în dramă.

În data de 20 iulie, publicația Munhwa Ilbo a dezvăluit că producția ‘Kingdom’ pregătește lansarea unui prolog cu actrița Jun Ji Hyun în rol principal, care a apărut și în sfârșitul sezonului doi. Știrea a citat o sursă a dramei care a susținut că noul sezon se va concentra în jurul personajului lui Jun Ji Hyun, Ah Ji Shin, și modul în care a devenit o războinică.

Sursa a spus: „A fost dificil pentru actorii principali din primele două sezoane ale serialului să înceapă imediat filmările pentru cel de-al treilea sezon din cauza programului, iar continuarea poveștii lor după cel de-al doilea sezon va veni probabil în doi sau trei ani.”

O sursă diferită a declarat pentru Star News că directorul se gândește să facă un lungmetraj, de 70 de minute, prin care arată povestea personajului lui Jun Ji Hyun. Aceștia vor să înceapă filmările acestui film în octombrie.

Cei de la Netflix au oferit o declarație: “Nu am decis nimic în legătură cu viitorul dramei ‘Kingdom’. Nu putem confirma nimic până acum, inclusiv actorii principali, scenaristul sau regizorul. Nici măcar nu s-a decis dacă va exista un prolog sau nu.”

Sursă

Un gând despre „Netflix vorbește despre sezonul 3 din ‘Kingdom’ și posibilitatea ca Jun Ji Hyun să fie personaj principal!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s