Lee Hyori, controversă după ce a făcut o remarcă la adresa fostului lider comunist chinez, Mao Zedong

Remarca „Mao” a lui Lee Hyori din emisiunea Hang Out With Yoo a fost editată complet după ce internauții chinezi au lasat mii de comentarii răutăcioase.

În episodul emisiunii „Hang Out With Yoo”, difuzat pe 22 august, Lee Hyori a sugerat ca numele ei de scenă să fie „Mao”. Ea a declarat: „Deoarece putem deveni cunoscuti la nivel international, ar trebui să alegem un nume chinez? Ce zici de Mao?” De când a fost difuzat episodul, mulți internauți chinezi au criticat-o pe cântăreață afirmând că s-au simțit incomfortabil din cauză că Hyori a adus în discuție numele unei mari figuri a țării lor.

Internauțîi chinezi au lăsat mii de comentarii și au scris: „Râzi de un om grozav dintr-o altă țară?”, „Recunoaște-ți vina și nu mai faci aceeași greșeală din nou” și „Învață să îi respecți pe ceilalți”.

Unii internauți chinezi chiar și-au tradus comentariile în limba coreeană și au postat comentariile pe contul de Instagram al lui Lee Hyori. Internautii coreenii i-au luat apărarea spunând: „Nu a făcut haz de nimeni”, „Cine a spus că râde de Mao Zedong? La asta se gândesc doar chinezii”.

După ce controversa a luat amploare și mai mulți internauți chinezi și-au exprimat furia, echipa de producție „Hang Out With Yoo” a explicat situația.

Aceștia au explicat: „Nu a vrut să menționeze o persoană specifică atunci când a făcut această remarcă” și au declarat că Lee Hyori nu a făcut haz de Mao Zedong, fondator al Republicii Populare Chineze.

 

Echipa de producție a adăugat că Lee Hyori a ales un alt nume de scenă și au declarat că echipa va fi mai atentă atunci când difuzează conținut. De asemenea, echipa a declarat că au editat scena observației lui Lee Hyori, completată din serviciile VOD plătite.

Iată declarația completă de la Hang out with Yoo:

„Bună ziua, suntem echipa de producție.

Am primit vești că unii niternauti au simțit disconfort când Lee Hyori a menționat numele „Mao” atunci când a decis un nume de scenă în episodul care a fost difuzat pe 22 august.

Deși subiectul preocupă multe persoane, numele menționat nu se identifică cu un anumit individ. Cu toate acestea, pentru a preveni neînțelegerea ulterioară, am editat complet scena.

De asemenea, Lee Hyori a decis în prezent un alt nume de scenă.

Echipa noastră de producție va fi mai atentă și mai meticuloasă atunci când va difuza conținut. „

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s