Cazul accidentului lui Im Seulong este înaintat procurorilor

Ancheta cu privire la accidentul de mașină al lui Im Seulong din 2AM a fost trimisă procuraturii.

La 28 august, secția de poliție din Seobu, Seul, a dezvăluit că Im Seulong a fost trimis spre urmărire penală sub acuzația de încălcare a Legii privind cazurile speciale privind soluționarea accidentelor de trafic. Poliția a declarat: „Nu putem dezvălui detaliile specifice ale cazului, dar a fost recunoscut că Im Seulong este parțial responsabil.”

La începutul acestei luni, Im Seulong a fost implicat într-un accident de mașină. Potrivit postului de poliție din Seul, Im Seulong își conducea SUV-ul pe o șosea din Eunpyeong, Seul, la ora 23:50, pe ploaie, când a lovit un bărbat care traversa șoseaua, deși semnul pentru pietoni era roșu. Bărbatul a fost dus la spital, dar a murit la scurt timp din cauza rănilor.

Im Seulong a fost cercetat imediat pentru o posibilă încălcare a legii circulației. După ce a fost interogat, postul de poliție din Seobu a dezvăluit că nu a fost condus sub influența alcoolului.

În urma accidentului, agenția Jellyfish Entertainment a lansat și o declarație oficială, cerându-și scuze și oferind condoleanțe sincere familiei victimei.

După ancheta inițială, poliția a folosit imagini de pe camerele de luat vederi din apropiere și din cutia neagră a mașinii pentru a continua investigarea cazului în detaliu. Polițiștii au verificat condițiile accidentului, aruncând o privire mai atentă la răspunderea pietonului și luând în considerare posibilitatea conducerii neglijente. Filmările de pe camerele tv ale accidentului au fost, de asemenea, dezvăluite public, arătând SUV-ul alb al lui Im Seulong intrând într-un pieton cu o umbrelă la două secunde după ce acesta a intrat pe trecerea de pietoni pe culoarea roșu.

Pe 25 august, poliția l-a chemat în mod privat pe Im Seulong pentru interogări suplimentare.

 

Sursa

Un gând despre „Cazul accidentului lui Im Seulong este înaintat procurorilor

  1. Pingback: Im Seulong este amendat cu 7 milioane de woni pentru accidentul de mașină în care a murit un om | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s