Înrolarea membrilor BTS în armată ar putea fi întârziată

Internauții se întreabă dacă înrolarea membrilor BTS în armata ar putea fi întârziată, deoarece este în discuție o revizuire a Legii serviciului militar in Coreea de Sud.

Încă o dată, BTS a făcut istorie pentru K-pop. În lumina acestui eveniment vesel, s-a spus că sunt necesare măsuri legate de înrolarea militară pentru ca celebritatile coreene să își continue activitățile. S-a confirmat că guvernul și partidul de guvernământ lucrează la măsuri concrete pentru această problemă.

Legea serviciului militar este în curs de revizuire pentru a include artiștii cu contribuții culturale și economice , în lista persoanelor care se califică pentru amânarea înrolării. Cu excepția celui mai tânăr membru, toți membrii BTS sunt în prezent înscriși în programe școlare postuniversitare sau pe cale să se înscrie într-un program postuniversitar. Acest lucru pare să ia în considerare faptul că, dacă o persoană urmează o școală postuniversitară, își poate amâna înrolarea în armată până la 28 de ani.

Cu toate acestea, partidul de guvernământ și guvernul subliniază că aceasta nu este o scutire, ci o amânare a înrolării în armată, ținând cont de criticile față de vedetele care sunt scutite de serviciul militar.

Dacă proiectul de lege și ordonanța sunt adoptate, artiștilor K-pop li se va permite să-și întârzie înrolarea până la vârsta de 30 de ani, indiferent de performanțele academice.

Cu toate acestea, Jin, membru al BTS, trebuie să se alăture armatei în luna decembrie a acestui an, deoarece va împlini 28 de ani, fiind născut în decembrie 1992.

Sursa

Un gând despre „Înrolarea membrilor BTS în armată ar putea fi întârziată

  1. Pingback: Big Hit Entertainment speculează că înrolarea lui Jin din BTS va fi amânată | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s