Big Hit Entertainment speculează că înrolarea lui Jin din BTS va fi amânată

Big Hit Entertainment speculează că înrolarea lui Jin din BTS ar putea fi amânată până la finalul anului viitor.

În pofida înregistrării recente a companiei la Indicele Pentru Prețurile Acțiunilor Compozite din Coreea, Comisia Serviciilor Financiare a primit un document ce conține poziția lui Big Hit Entertainment cu privire la înrolarea în armată a lui Jin. Din moment ce este un lucru pe care potențialii investitori îl vor lua în considerare, incertitudinea din jurul înrolării lui Jin în armată trebuie discutată de companie.

Potrivit agenției, există o „posibilitate mare” ca Jin, cel mai mare membru din BTS, să-și amâne înrolarea până la finalul lui 2021. Cu toate că nu a fost confirmat nimic încă, compania speculează că acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil.

Între timp, legea serviciului militar, ce ar putea fi modificată pentru a include artiștii pop pentru a beneficia de o amânare, este, de asmenea, un element iminent ce așteaptă o autorizare legală.

sursă

4 gânduri despre „Big Hit Entertainment speculează că înrolarea lui Jin din BTS va fi amânată

 1. N N

  Îmi place BTS, îi susțin, nu am nimic contra lor, dar de ce din cauza popularității lor este amânată înrolarea, dar în cazul altor artiști nu?
  Adică înțeleg că și-a amânat înrolarea până la finalul anului 2021, dar totuși…

  Apreciază

  Răspunde
 2. Carina

  Și mie îmi place mult BTS ( bg preferat ) dar serviciul de armată trebuie respectat de către toți indiferent de popularitate ( s-ar putea ca (,) comentariul meu să primească 👎🏻 de la army ,dar ce-i corect e corect 👍🏻)

  Apreciază

  Răspunde
 3. Diana

  In primul rand cei din BTS mereu au spus ca vor sa mearga in armata, asta e datoria lor fata de tara.(Lucru bun, si la noi ar trebui sa fie inclus din nou serviciul militar obligatoriu🙃). Se ia in considerare amanarea serviciului militar deoarece ei aduc foarte multe beneficii tarii, unii chiar cereau ca membrii BTS sa fie scutiti. Nici o alta trupa din Coreea de Sud nu este atat de populara peste hotare si nici nu aduce atatea castiguri tarii. Se ia in considerare si relaxarea conditiilor din stagiul militar, mai multe chestii. Dar indiferent de chestie membri BTS isi vor servi tara, chiar daca noua Army, ne convine sau nu.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s