Regele Wonho debutează solo incendiar cu „Open Mind” depășind așteptările!

image

Muzică bună, dans sexy și vorbe fierbinți! Wonho oferă mai mult decât vă puteați imagina cu noul său videoclip muzical! Deschideți numai dacă vă simțiți pregătiți!

Wonho a  lansat în 4 septembrie albumul solo „Part.1 Love Synonym(#1) Right for Me” care conține multe piese compuse de artist și două în limba engleză.  Dar videoclipul melodiei de titlu, „Open Mind”, a lăsat multă lume perplexă!

Începem cu câteva cuvinte totuși despre albumul său, care merită o atenție deosebită: cele șase titluri (plus două variante în engleză) sunt diferite ca genuri muzicale, Wonho dovedindu-și versatilitatea ca și cântăreț, autor și compozitor. Este surprinzător cum în unele melodii vocea lui devine extrem de groasă și virilă (cine știe  dacă nu îl vom asculta în curând și făcând rap?) pentru a trece la un stil mult mai suav și fin, în alte piese. Conceptul albumului este unul clar și desăvârșit: iubirea, în diferite forme și aspecte, cu versuri pline de înțeles cu care toți putem rezona.

Artistul experimentează diferite sunete noi, combinând stiluri muzicale clasice cu electro, elemente de bass, și are și o piesă potrivită de club. Toate piesele sunt  excelente ca sunet și versuri, așa că vă invităm cu căldură să le ascultați.

“Open Mind” este melodia de titlu perfectă pentru album!  Stilul electro pop are ritmuri care ies în evidență și un bass combinat cu elemente de sintetizator care fac echipa perfectă cu vocea suavă a lui Wonho: “Spune-mi care îți sunt dorințele/ Și le voi aduce la viață/ Doar pentru o noapte/ Ai mintea deschisă fato/ Oh tu și cu mine/ Vom merge de la zero la o sută/ Într-o noapte/ Păstrează-ți mintea deschisă fato.”  Wonho atinge pe alocuri și note înalte și duce melodia sus din toate punctele de vedere.

Artistic vorbind, videoclipul este cu siguranță de o calitate vizuală deosebită: Wonho ne oferă un regal de imagini cu el dansând incredibil, în diferite costume originale (mă întreb câte dintre ele le-a realizat el însuși!), unele care îi dezvăluie mai mult  decât ne așteptam poate fizicul impresionant! Este dificil de spus care ipostază a lui este cea mai frumoasă, dar așteptăm și comentariile voastre aici.

Cu siguranță Wonho mai are multe lucruri/ stiluri pe care vrea să ni le prezinte în viitor, însă albumul său de debut dovedește că este un muzician desăvârșit, un as în tot ce face: cântat, dansat, scris, compus, etc.!

 

6 gânduri despre „Regele Wonho debutează solo incendiar cu „Open Mind” depășind așteptările!

 1. Joopreme

  Off deci nici nu stiu cu ce sa incep 😍 In primul rand ador dualitatea din acest album, nu stiu ce sa fac sa plâng sa sa fiu horny?? cred ca voi face amble😎 Imi place aranjarea pieselor pe album și faptul că avem și versiuni în eng il face și mai calitativ. Eu aveam așteptări mari dar mi le-a întrecut, ceea ce face un adevărat monsta de obicei… A venit sa dea o lecție clar, angry muscles peste tot frate chiar aveam nevoie în kpop de niste pătrățele bine definite… faza este ca el nu are doar pătrățele ci întregul corp e K.O 🤯 Sunt sigura ca și-a făcut hainele de obicei el alege ce sa poarte împreună cu stilistul. Mașina aceea înlănțuită vreo 250.000$ uhhh 😍 super cool. Piesa pe repeat 🎶🔝🔝🔝mai bine zis albumul🔝open mind în coreeana pare ca inseamna altceva😉

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   ahhaa subscriu tooot albumul e de repeat iar prezentarea lui Wonho e damn it… nu mai e baiat cuminte si chiar e explicit in aceasta privinta. mult mai matur si asumat! si da e nevoie de some spice in K pop ca ne am umplut de fatalai si sincer devenise totul boring. Imi indeplineste toate asteptarile si mi le depaseste cu lamsarea asta❤️😭🐇🐰❤️

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s