Heechul detaliază conversația privată pe care a avut-o cu Ha Seung Jin despre Nayeon din TWICE la beție

Heechul din Super Junior a oferit fanilor înfuriați o explicație despre conversația sa cu baschetbalistul Ha Seung Jin în care au pomenit-o pe Nayeon din TWICE.

Într-un flux live recent pe Twitch, fostul jucător de baschet NBA, Ha Seung Jin, și-a amintit de o conversație la beție pe care a avut-o cu membrul Heechul din Super Junior. Potrivit lui Ha Seung Jin, el știa că Heechul se întâlnește cu Momo din TWICE la acea vreme și a glumit despre cum există memeuri care spun că el (Ha Seung Jin) arată/seamănă bine cu membra Nayeon.

Ha Seung Jin a șters de atunci videoclipul live de pe Twitch și și-a cerut scuze publice despre această situație. De asemenea, el a explicat că și-a dat seama de greșeala sa și și-a cerut personal iertare față de cei pe care i-a numit public.

Heechul a explicat acum partea sa de poveste pe platforma „Dear U. Bubble” a companiei SM Entertainment. El a scris după cum urmează:

„Când Seung Jin și cu mine am băut împreună mai demult, Seung Jin vorbea despre zvonurile mele de întâlniri. Mi-a spus: „Îmi pare rău pentru Nayeon și fanii ei”. L-am întrebat de ce și mi-a arătat o poză cu un meme cu cei doi realizat de anti-fani, în care aceștia găseau asemănări. M-am uitat la imagine și am spus: „Există o mulțime de gunoaie pe lumea asta. Au fost foarte răi” și Seung Jin a spus apoi: „Și eu am fost rănit. Nu ai idee cât de rău m-am simțit în legătură cu asta”.

A fost doar o întâlnire dintre doi bărbați beți. Nu am vorbit niciodată rău de nimeni. Sincer să fiu, eram atât de beți încât nu mai știu exact despre ce am vorbit. A fost doar o adunare dintre doi nenorociți. După transmisia sa live, Seung Jin mi-a povestit imediat despre incidentul cu băutura și și-a cerut scuze din nou și din nou. L-am certat și i-am spus: „Există o mulțime de oameni care vor încerca să se lege de noi. Există o mulțime de oameni care din 1 se fac 100. Fii foarte atent. Nu face asta în viitor. Se tot scuza.

M-am întrebat oare ce ar putea fi când am primit meme-uri și comentarii rău intenționate în mesaje directe în această dimineață. Nu știm dacă a fost o denaturare sau o modificare a ceea ce au spus internauții. Seung Jin a spus că își va asuma responsabilitatea și și-a cerut scuze și, în acest moment, m-am enervat atât de tare încât i-am spus ceva urât. Îmi pare rău că i-am spus lui Seung Jin cuvinte atât de dure.

Ceva de genul acesta nu se va mai întâmpla, așa că vă rog nu vă mai legați de Seung Jin. Mi-am venit în fire după ce voi m-ați consolat. Sper că putem avea doar lucruri bune și fericite în viitor fără situații de acest gen. Mulțumesc. Noapte buna tuturor. L-am înjurat pe Seung Jin și l-am certat, așa că vă rog să dormiți bine, toată lumea”.

Ce părere aveți despre acest incident neașteptat?

Sursa

Un gând despre „Heechul detaliază conversația privată pe care a avut-o cu Ha Seung Jin despre Nayeon din TWICE la beție

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s