HyunA actualizează fanii cu privire la sănătatea ei + își cere iertare pentru amânarea revenirii!

HyunA îi asigură pe fani că face progrese bune în ceea ce privește problema sa de sănătate, din cauza căreia revenirea i-a fost amânată!

În data de 9 septembrie, idolul a împărtășit un videoclip pe Instagram, unde aceasta se adresează fanilor săi, spunând: „Mă antrenez și, de asemenea, datorită fanilor care mă înveselesc, mă simt și mai bine zi de zi. De data aceasta, o mulțime de oameni au fost alături de mine în timp ce mă pregăteam pentru revenirea mea și îmi pare foarte rău că nu am putut să-mi țin promisiunea. Mă îngraș și încerc din greu să-mi recuperez sănătatea. Au spus că menținerea greutății este cel mai important lucru. Sper că și voi veți avea grijă de sănătatea voastră”.

Videoclipul acesta a apărut la câteva săptămâni după ce HyunA a anunțat că va întârzia lansarea noului ei single „Good Girl”, care trebuia inițial să fie dezvăluit pe 26 august. Potrivit unui comunicat de presă publicat de agenția P-NATION pe 22 august, întârzierea a fost cauzată de un atac vasovagal suferit de artistă.

Aveți (aici) videoclipul Hyunei.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s