Top 10 cele mai bune K-drame pentru adolescenți

10 High School K-Dramas To Watch For The Start Of The School Year

Dacă sunteți în căutarea unor K-drame de vizionat care să vă ajute să scăpați de stresul general al școlii, aruncați o privire asupra celor 10 K-drame unde acțiunea are loc la liceu.

Începerea școlii oferă fiecăruia sentimente de anticipare, anxietate, entuziasm și chiar și un pic de teamă. Mixul de emoții și, mai ales toate lucrurile care se petrec în lume acum, poate face începerea școlii să pară mai intimidantă ca niciodată.

Mai jos găsiți 10 drame coreene care au ca temă principală – liceul.

Extraordinary You

Eun Dan Oh (Kim Hye Yoon) crede că este o liceeană obișnuită cu un grup mare de prieteni. Totul pare să meargă fără probleme până când își dă seama că ea de fapt trăiește într-o carte de benzi desenate și nu este altceva decât un personaj secundar. Ceea ce înrăutățește această situație este că ajunge să se îndrăgostească de Ha Roo (Rowoon), care este un extra în cartea de benzi desenate. Din această cauză, abia se află în banda desenată, ceea ce face dificil pentru Dan Oh să-l vadă vreodată. Cei doi se chinuie să se întânească unul cu celălalt, în ciuda faptului că șansele sunt împotriva lor.

Angry Mom

Jo Gang Ja (Kim Hee Sun) are o fiică pe nume Oh Ah Ran (Kim Yoo Jung). Aceasta descoperă că Ah Ran este agresată la școală, ceea ce o face să fie furioasă. Ea decide să se deghizeze în elevă de liceu pentru a-și da seama cine o hărțuiește pe fiica sa. Gang Ja fusese cunoscută în liceu pentru că era bătăușă, așa că se simte încrezătoare că poate afla identitatea persoanei care îi face rău fiicei sale.

Love Alarm

A fost inventată o aplicație mobilă pentru a afla dacă cineva care se află la 10 metri de tine vă place. Când cineva are sentimente pentru tine, alarma sună, dar nu dezvăluie exact persoana care te place. Kim Jo Jo (Kim So Hyun) este prinsă între doi băieți și decide dacă este sau nu o idee bună să descărce aplicația.

Reply 1997

Seo In Guk joacă rolul unui elev de liceu pe nume Yoon Yoon Jae, care este îndrăgostit de prietena și vecina sa din copilărie, Sung Shi Won (Jung Eun Ji) de când erau mici. În ciuda faptului că cei doi sunt ca niște frați, sentimentele lui Yoon Jae se adâncesc pe măsură ce ajung la liceu și își dă seama că nu își dorește altceva decât să fie cu ea.

Moments of 18

Choi Joon Woo (Ong Seong Wu) este dat afară din școală, ceea ce îl aduce la o nouă școală. La această nouă școală, o întâlnește pe Yoo Soo Bin (Kim Hyang Gi), care este intrigată de noul elev cu un trecut misterios. În ciuda instinctelor sale, găsește modalități de a petrece timp cu Joon Woo și își dă seama că există mai multe lucruri decât el. Cei doi încep să dezvolte unele sentimente puternice unul pentru celălalt.

School 2013

Go Nam Soon (Lee Jong Suk) și Park Heung Soo (Kim Woo Bin) sunt doi adolescenți care trebuie să treacă prin dramele de liceu. Ei se confruntă cu stresul de a obține note bune, de intimidare altor colegi, de menținerea unei bune reputații și de presiunea colegilor de a intra într-un anturaj prost. Nam Soon este ales președinte al clasei, dar se confruntă cu multe probleme din cauza anumitor elevi din școală.

School 2017

Kim Sejeong joacă rolul lui Ra Eun Ho alături de Kim Jung Hyun care joacă rolul lui Hyun Tae Woon. Este o poveste romantică de liceu. Tae Woon și Eun Ho încep ca prieteni cărora le place să facă mișto unul de celălalt, dar Tae Woon începe încet să-și dea seama de sentimentele sale pentru Eun Ho și sfârșește prin a-și mărturisi dragostea.

Hi! School – Love On

Kim Sae Ron joacărolul lui Lee Seul Bi, un înger care ajută la protejarea oamenilor. După un accident de mașină, ea se trezește și își da seama că Woo Hyun (Nam Woo Hyun) o poate vedea și că s-a transformat într-un om. Se mută împreună cu Woo Hyun și ajunge să meargă la aceeași școală cu el, unde învață în primul rând ce înseamnă sa fii om. De asemenea, este prinsă în mijlocul unui triunghi amoros.

Best Mistake

Este o dramă pe internet cu Kang Yool în rolul lui Ji Hyun Ho și Lee Eun Jae în rolul lui Kim Yeon Doo. Povestea începe cu Yeon Doo care postează accidental o fotografie cu Hyun Ho pe contul ei de socializare pentru a avertiza un stalker. Când Hyun Ho află, se confruntă cu Eun Jae, iar acest lucru marchează începutul relației lor de iubire și ură.

Cheer Up!

Jung Eun Ji o interpretează pe Kang Yeon Doo, o fată care este șefa clubului de dans la școala ei. Lee Won Geun îl interpretează pe Kim Yeol, președintele unui club în care sunt elevii de top din școală. Cele două cluburi sunt forțate să fuzioneze într-un grup de majorete. Membrii nu se înțeleg bine la început, dar apoi în cele din urmă află mai multe unii despre ceilalți.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s