Wonho a încântat fanii cu primul său concert solo. „Spectaculos” e puțin spus pentru a-l descrie!

 

Wonho a încheiat cu succes primul său concert online, iar ‘#IWONHOYOU’ a ajuns în trendurile globale! Ce s-a mai întâmplat în timpul concertului, ce dezvăluiri a mai făcut idolul? Aflați în articolul de mai jos.
Cântărețul a deschis concertul cu o interpretare călduroasă și primitoare a piesei sale  „I just”. La începutul evenimentului, Wonho a recunoscut: „Sunt foarte agitat și, de asemenea, emoționat atât de mult încât nu m-am putut gândi la nimic altceva. Am pregătite o mulțime de etape distractive, așa că sper să vă bucurați de spectacol.

Părul său roz a făcut furori atunci când concertul a fost deschis oficial, fanii umplând Twitter-ul de comentarii pline de încântare. Nu numai atât, cântărețul a pregătit și o mulțime de costume speciale pentru spectacol, dovedind a mia oară că are simțul modei.

Imagine

Wonho și-a exprimat recunoștința pentru debutul său solo de succes. El a declarat: „Am petrecut un timp de neuitat în ultimele două săptămâni”. Apoi, în timpul unui segment interactiv interesant numit „W-Log”, el a comunicat cu fanii și a răspuns la întrebări bazate pe diferite cuvinte cheie, cum ar fi hobby-urile, o zi din viața lui Wonho etc.

Primul cuvânt cheie a fost „muzică”. Wonho a răspuns: „Cred că muzica este despre a interpreta muzică în timp ce fac ceea ce îmi place și pot face.”

Vorbind despre genul de muzică pe care și-ar dori să îl facă în viitor, artistul a afirmat: „Vreau să încerc muzica pop cu un sunet real”, a adăugat el. „Vreau să fac melodii distractive cu care toată lumea să se bucure împreună personalul cu care lucrez ”

În plus, a oferit o definițiea încântătoare a ceea ce înseamnă muzica pentru el. Wonho a spus: „Pentru mine, muzica este iubire. Prin muzica mea, pot răsplăti toată dragostea pe care am primit-o și cred că și eu pot fi iubit.”

De asemenea, muzicianul multitalentat a făcut prima revelație interesantă și a spus: „Plănuiesc să deschid un nou canal personal după terminarea concertului. Am câteva conținuturi distractive care vă vor oferi o privire asupra vieții mele de zi cu zi. Voi încerca tot ceea ce fac alții, cum ar fi Vlog și Mukbang. Desigur, show-ul de gătit este gata.” Wonho a afirmat că intenționează să împărtășească diferite laturi ale sale prin canalul său personal.

El a adăugat: „Vreau să le arăt lui Wenee din toată lumea viața mea de zi cu zi care nu poate fi prezentată pe scenă și vreau să arăt gândurile lui Wonho, în etapa vieții de la 20 de ani, și diferite noi încercări prin conținut”.

Imagine

Mai departe în concert, Wonho a pre-„gătit” o surpriză care a provocat o adevărată furtună de reacții ce a dezvăluit un clip numit „Cooking King Wonho’s Home Restaurant”, oferind o lecție de gătit or rețetă cu noodles și sos alb cu ciuperci.

Imagine

Imagine

De asemenea, el a fermecat fanii cu sinceritatea sa în timp ce a răspuns la întrebările primite de la fanii globali. El a topit inimile fanilor, declarând că Wenee este cerul său. El a explicat că nu vede cerul des, dar când îl vede, vrea să continue să se uite la el.

Wonho și-a dovedit cu adevărat abilitatea ca artist pe tot parcursul concertului său captivant. Printre celelalte melodii, cântărețul i-a fascinat pe fani cu interpretarea melodieiINTENTION lui Justin Bieber, însoțită de o coregrafie specială. De asemenea, el a făcut serenade dulci cu un cover pentru „I LOVE YOU” al lui Billie Eilish. Mai mult, vocalistul a debordat de carismă,  interpretând piesa lui „Interlude: Runway”. Idolul a dezvăluit, de asemenea, o interpretare captivantă a versiunii în limba engleză a piesei de titlu a albumului său „Open Mind”.

Imagine

„Păcat că momentele de până acum au fost atât de scurte. Am fost atât de fericit că am putut să cânt pe această scenă și să îi cunosc pe Wenee așa. Mai am încă multe de arătat ”, a spus Wonho, exprimându-și regretul pentru spectacolul care se încheia.

Wonho a continuat apoi să interpreteze cântecele sale de bis „Losing You” și „Lost In Paradise”. Cântărețul a mai spus: „Mulțumesc că ați fost cu mine. Cred că  mi-am făcut multe griji pentru că a devenit foarte greu să mă întâlnesc față în față. M-am gândit la moduri în care aș putea să mă simt aproape de fani și să-mi împărtășesc sentimentele și povestea și așa m-am pregătit în mod natural pentru această reprezentație.”

De asemenea, el am mărturisit că vrea ca la finalul  pandemiei să organizeze un high touch, pentru a se întâlni și a simți căldura fanilor săi, de care îi este foarte dor. Într-un gest din inimă, Wonho a spus: „Vreau să fac o promisiune că vă voi oferi fericire în timpul petrecut doar cu voi Wenee”.

Artistul a menționat și alte activități viitoare  „Am terminat pregătirea pentru următorul album. Cred că voi putea reveni în curând la Wenee în curând ”. El a vorbit despre trei piese: una de iarnă, una energică și una dedicată fanilor săi. Următorul album al lui Wonho va include mai mult ca sigur o nouă melodie „Flash” pe care a cântat-o la concert, în timp ce plângea. Piesa frumoasă a evidențiat  fasetto-ul superb al lui Wonho și vocea liniștitoare, precum și abilitățile sale uimitoare de rap!  Versurile exprimă tristețea de a pierde ce era mai important pentru tine, referindu-se în mod clar la experiența  personală a idolului, care a fost nevoit să plece din trupa MONSTA X anul trecut.

Idolul a încheiat cu o imagine dulce și copilăroasă, care a înveselit despărțirea de fani. 

Așteptați revenirea sa? 

 

Sursa1

Sursa 2

2 gânduri despre „Wonho a încântat fanii cu primul său concert solo. „Spectaculos” e puțin spus pentru a-l descrie!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s