11 drame coreene care îți vor îmbunătăți starea de spirit

11 K-Dramas To Boost Your Mood When You’re Feeling Down

Toată lumea trebuie să își ocupe timpul din când în când cu ceva care îi ridică moralul. Dacă acel ceva este o dramă coreeană, cu atât mai bine deoarece există nenumărate seriale din care poți alege.

Mai jos aveți o listă cu 11 K-drame care vă vor aduce zâmbetul pe buze.

Welcome To Waikiki

Welcome To Waikiki” îi are în rolurile principale pe Kim Jung Hyun ca Dong Goo, Lee Yi Kyung ca Joon Gi și Son Seung Won ca Doo Sik. Cei trei bărbați se zbat să își mențină pensiunea pe linia de plutire deoarece sunt aproape de faliment. Neașteptat, ei descoperă un copil abandonat în clădire și își sau silința să aibe grijă de el până când apare Yoon Ah (Jung In Sun) pentru a-și lua copilul înapoi.

She Was Pretty

She Was Pretty” cu Hwang Jung Eum în rolul lui Kim Hye Jin, o femeie care era foarte aranjată și populara în rândul băieților când era mică, dar care ajunge să nu mai acorde atât de multă importanță felului în care arată. Ea primește șansa de a lucra la o publicație unde se reunește cu prima ei iubire, Ji Sung Joon (Park Seon Joon). Sung Joon era îndrăgostit nebunește de Hye Jin când erau tineri, dar care acum nu o mai recunoaște.

Weightlifting Fairy Kim Bok Joo

Weightlifting Fairy Kim Bok Joo” este despre o halterofilă pe nume Kim Bok Joo, jucată de Lee Sung Kyung. Ea se îndrăgostește de înotătorul Jung Joon Hyun (Nam Joo Hyuk) pe care l-a întălnit când era mică. Cei doi devin un cuplu însă sunt nevoiți să treacă peste multe obstacole și stresul prin care trec studenții, găsind confortul în timp ce se sprijină unup pe celelalt.

Oh My Ghostess

Na Bong Sun (Park Bo Young) este asistentul de bucătar al lui Kang Sun Woo (Jo Jung Suk). Bong Sun, ofată timidă și retrasă, este posedată de Shin Soon Ae (Kim Seul Gi), o fantomă care are o personalitate extrovertită, cu ajutorul căreia Sun Woo începe să observe farmecul lui Bong Sun.

Strong Woman Do Bong Soon

Această comedie romantică îi are în rolurile principale pe Park Bo Young, Park Hyung Sik, Ji Soo și pe o grămadă de actori secundari comici. Drama urmărește povestea lui Do Bong Soon (Park Bo Young), o tânără înzestrată cu o puteri supraomenești. Se îndrăgostește și speră să-și atingă visul de a deveni creator de jocuri.

Her Private Life

Sung Deok Mi (Park Min Young) este custodele unei expoziții de artă pe timp de zi și o admiratoare a idolilor K-pop pe timp de noapte. Când nu lucrează din greu, cel mai probabil merge la concerte și evenimente susținute de idolul ei preferat. Ryan Gold (Kim Jae Wook) începe să lucreze ca nou director la galeria de artă a lui Deok Mi și, deși la început nu se înțeleg, își dau seama că între ei există o legătură mai profundă decât credeau.

Oh My Venus

Kim Young Ho (So Ji Sub) este un antrenor personal care întâlnește un avocat pe nume Kang Joo Eun (Shin Min Ah). Cei doi formează o relație, pe măsură ce Young Ho devine antrenorul ei personal. Joo Eun se străduiește să slăbească și să-și îmbunătățească starea generală de sănătate, iar Young Ho este hotărât să o ajute. Cei doi se cunosc foarte bine și încep să-și dea seama de sentimentele pe care le au unul pentru celălalt.

What’s Wrong With Secretary Kim

Kim Mi So (Park Min Young) decide că este timpul ca ea să renunțe la slujba de secretară al lui Lee Young Joon (Park Seo Joon) în speranța că își va îndeplini visele de a găsi un soț și de a-și întemeia o familie. După ce a fost dependent de ea pentru o vreme, Young Joon nu poate accepta că va pleca și îi propune să se căsătorească.

My Lovely Sam Soon

My Lovely Sam Soon” îi are în rolurile principale pe Hyun Bin, un proprietar de restaurant pe nume Hyun Jin Hyeon și Kim Sun Ah în rolul lui Kim Sam Soon. Kim Sam Soon este un tânără de 30 de ani al cărui iubit o înșeală – printre alte evenimente nefericite. Ea ajunge să obțină un loc de muncă la restaurantul pe care Jin Hyeon îl deține, iar cei doi nu prea se plac unul pe celălalt. Dar când se prefac că sunt iubiți și iubiți de dragul lui Jin Hyeon, cei doi descoperă că au mult mai multe în comun decât credeau.

The Greatest Love

The Greatest Love” îi are în distribuție doi actori de sex masculin care sunt amândoi destul de perfecți. Goo Ae Jung (Gong Hyo Jin) este una dintre femeile norocoase, deoarece are acești doi bărbați sunt disperați de afecțiunea ei: un star de cinema pe de o parte și un doctor pe de altă parte. În timp ce încearcă să-și descopere propriile obiective personale și visele în viață, este obligată, de asemenea, să aleagă între doi bărbați care sunt la fel de uimitori.

Splash Splash Love

Splash Splash Love” îi are în rolurile principale pe Yoon Doojoon și Kim Seul Gi într-o lume dramatică în care istoria și zilele moderne se întâlnesc. Dan Bi (Kim Seul Gi) este o elevă de liceu care se transportă magic în perioada Joseon. În acest mediu necunoscut, ea îl întâlnește pe King Lee Do (Yoon Doojoon) iar în timp ce își găsesc confort în compania celuilalt, ei se îndrăgostesc unul de altul.

Sursa

Publicitate

Un gând despre „11 drame coreene care îți vor îmbunătăți starea de spirit

  1. jililly

    După mine, serialele Oh my Venus/Welcome to Waikiki/She was pretty au mers la inimioara mea. De celelalte seriale menționate, sincer, nu am avut timp, dar sunt pe lista ☺️

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s