Dara spune că ar plânge dacă toți membrii SHINee și 2PM ar veni ca invitați la ‘Idol League’

Idol League” de pe STATV revine cu sezonul 3!

Gazdele acestui nou sezon din „Idol League” vor fi idolii veterani Dara din 2NE1 și Eunkwang din BTOB. Aceștia au început înregistrările și au vorbit despre idolii pe care ar dori să îi invite în emisiune.

Dara a spus: „Mi-aș dori să văd echipele de idoli alături de care am promovat, cum ar fi SHINee și 2PM. Însă băieții ăștia nu se întorc toți din serviciul militar. Chiar sper ca, atunci când vor reveni în formulă completă, vor promova la această emisiune. Dacă îi întâlnesc din nou aici, s-ar putea să plâng.” Eunkwang a aprobat și a comentat: „Și eu simt asta. Chiar după ce m-am întors din armată, am debutat solo, iar unii idoli alături de care am promovat în trecut m-au încurajat, chiar dacă nu am fost prieteni în special. Am simțit acel sentiment de camaraderie.

În continuare, Dara și Eunkwang au numit idolii începători care le-au atras atenția. Eunkwang, fiind un susținător al companiei sale, Cube Entertainment, a spus: „PENTAGON, desigur!”. Dara a fost de acord: „Desigur, acord atenție juniorilor de la agenția noastră, TREASURE. Până la WINNER și iKON, am reușit să mă apropii și să fiu prietenoasă cu juniorii, însă din cauza diferenței mare de vârstă dintre mine și membrii TREASURE, este greu să îi abordez, pentru că nu vreau să îi fac să se simtă inconfortabil. Exact cum șefii nu se simt confortabil să își invite angajații la prânz.

„Idol League” se întoarce pe data de 17 octombrie, la ora 20:00 în Coreea de Sud, avându-i ca invitați pe Moonbin și Sanha din ASTRO!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s