SM Entertainment anunță că va da în judecată persoanele care o defăimează pe Yoo Ji Min + internauții acuză agenția că tratează o stagiară mai bine decât pe artiști

Pe data de 15 octombrie, SM Entertainment a lansat o declarație oficială, confirmând faptul că a înaintat procese împotriva persoanelor care răspândesc zvonuri și comentarii malițioase despre stagiara Yoo Ji Min.

O prietenă a lui Yoo Ji Min a făcut publice conversații private, acuzând-o pe stagiară că a făcut anumite comentarii inadecvate despre artiștii agenției sale. SM Entertainment a lansat următoarea declarație:

Bună ziua, aici este SM Entertainment.

Recent, s-au răspândit în mediul online comentarii malițioase la adresa stagiarei noastre, Yoo Ji Min. Deși zvonurile sunt nefondate, persoanele care au lăsat comentarii nepotrivite, care le-au repostat și care au atacat-o pe stagiară cu critici au dus la defăimarea imaginii unei artiste în devenire, afectând-o în mod direct.

Agenția noastră plănuiește să ia măsuri legale prin înaintarea unor procese împotriva tuturor acestor acte ilegale menite să defăimeze stagiara, pentru a-i proteja onoarea.

Pe data de 14 octombrie 2020, noi am angajat un reprezentant legal de la Kim & Jang Legal Office și am înaintat procese împotriva mai multor persoane care au desfășurat activități malițioase în mediul online, alături de Secția de Poliție din Gangnam.

Vă informăm că vom continua să adoptăm o poziție strictă împotriva celor care răspândesc zvonuri.

Am monitorizat constant comunitățile online pentru a aduna dovezile necesare și ne angajăm să apărăm demnitatea artiștilor și stagiarilor noștri în continuare. Vă mulțumim.

Având în vedere poziția clară a agenției, unii internauți încep să creadă că zvonurile legate de Yoo Ji Min pot fi nefondate. Un lucru pe care unii l-au avut de reproșat este faptul că SM Entertainment tratează mai bine această stagiară decât pe unii artiști.

Câteva comentarii lăsate de coreeni sunt:

Ce naiba, când ați dat în judecată persoanele care i-au atacat pe EXO, NCT sau Red Velvet???

SM, poți folosi, te rog, această oportunitate pentru a da în judecată fiecare persoană care îți atacă artiștii?

Acum puteți să raportați fanii sasaeng, sunt cei mai răi

Nici nu-mi pot imagina cât de frustrați trebuie să se simtă fanii văzând că o stagiară este tratată mult mai bine decât artiștii lor

Când au luat vreodată măsuri legale împotriva haterilor care au atacat-o pe Yeri pentru fiecare lucru mărunt?

Bună, SM, ești o agenție cunoscută pentru faptul că niciodată nu ia inițiativă pentru a-ți proteja artiștii în mediul online, deci ce se întâmplă?

SM Entertainment a anunțat totuși că va lua măsuri legale în cazul controversei lui Taeyong din NCT, însă fanii accentuează faptul că nu a făcut nimic în cazul lui Chen din EXO.

surse (1) (2)

2 gânduri despre „SM Entertainment anunță că va da în judecată persoanele care o defăimează pe Yoo Ji Min + internauții acuză agenția că tratează o stagiară mai bine decât pe artiști

 1. Dumi

  Exact! O stagiara care a defaimat pana si artiștii agenției este asa protejată, dar pentru Chen nu au facut nimic si a fost mult mai ,,atacat” decât ea…
  Si dupa cum spuneau si internautii, cu privire la fanii sasaeng cand vor lua măsuri?
  Câteodată nu inteleg modul în care acționează SM

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s