Nafla, Loopy, BLOO, Owen și Young West au recunoscut că au consumat droguri

Nafla, Loopy, BLOO, Owen, And Young West Admit To Marijuana Use + Agency Issues Statement

Pe 19 octombrie, postul de televiziune Channel A a anunțat că cei cinci artiști care fac parte din agenția MKIT Rain Records au fost prinși de poliție, anul trecut, în timp ce consumau marijuana.

Potrivit surselor, Divizia de Narcotice din cadrul Secției de Poliție Metropolitane din Seul a desfășurat cautări și percheziții asupra agenției în septembrie 2019 ca parte a unei investigații privind suspiciunile legate de consumul de droguri a unuia dintre rapperi.

Nafla a declarat în timpul interogatoriului efectuat de poliție că a consumat marijuana împreună cu ceilalți, inclusiv cu Loopy în studioul companiei. El a mai spus că Young West a fost cel care a făcut rost de drog. S-a raportat că Owen a primit marijuana de la o a treia parte și a recunoscut că a fumat-o alături de ceilalți rapperi și alte persoane de două ori.

Poliția i-a trimis pe cei cinci artiști la procuratură pentru suspiciunea de încălcăre a Legii Consumului de Stupefiante. Channel A a raportat că punerea sub acuzare a patru dintre artiști a fost suspendată deoarece sunt la prima abatere.

Agenția a declarat pentru postul de televiziune că: „Membrii își recunosc vina și reflectă asupra sa. Am luat decizia să luăm niște măsuri disciplinare pentru a ne asigura că nu se va mai întâmpla.”

Nafla și Loopy au participat la emisiune „Show Me the Money 777” în 2018, cei doi obținând locul întâi, respectiv locul al doilea. Owen a apărut vinerea trecută în noul sezon „Show Me the Money 9”. BLOO a atras recent atenția cu piesa „Downtown Baby” care a cucerit clasamentele muzicale.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s